Ble mor til to:

Lauren Conrad kopierte babynavn

Mon tro hun har latt seg inspirere av Zooey Deschanel?

SØNNER MED SAMME NAVN: Lauren Conrad fødte nylig sin andre sønn og ga ham det samme navnet skuespiller Zooey Deschanel ga sin sønn. Foto: Scanpix
SØNNER MED SAMME NAVN: Lauren Conrad fødte nylig sin andre sønn og ga ham det samme navnet skuespiller Zooey Deschanel ga sin sønn. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lauren Conrad (33) kunne nylig ønske sin andre sønn velkommen til verden. Fra før av har hun og ektemannen, William Tell, sønnen Liam James Tell (2).

I starten av oktober kunne familien juble over nytt familiemedlem. Da ble lille Charlie Wolf Tell født. Conrads andre sønn fikk et forholdsvis utradisjonelt mellomnavn.

Like etter at familieforøkelsen ble kjent, strømmet det på med saker i media. Ikke bare for å gratulere paret, men også på grunn av navnet. 33-åringen er nemlig ikke den første stjernen som har valgt dette navnet til barnet sitt.

For to år siden fødte New Girl-skuespilleren Zooey Deschanel (39) sitt andre barn, en sønn ved navn Charlie Wolf (2).

- Var ikke det så rart?

I et intervju med Us Weekly deler skuespilleren sine tanker rundt Conrads valg av navn.

- Var ikke det så rart? Jeg tror ikke hun visste det, skal Deschanel ha sagt og lagt til at Charlie Wolf er et svært spesifikt navn.

Skuespilleren har også en fire år gammel datter ved navn Elsie Otter. Sju måneder etter datteren ble født gjestet Deschanel Ellen DeGeneres' talkshow. Her fortalte hun at mellomnavnet hennes, som på norsk betyr oter, kommer fra hun og barnets far kjærlighet for otere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer