Leah Isadora

Leah med artig avsløring: - Jeg stjal den fra mamma!

«Moteprinsessen» har latt seg inspirere av sin mors rojale klesskap.

LEAH ISADORA: Prinsesse Märtha Louise med datteren Leah Isadora og venninnen Lilli Bendriss på kinopremiere i Fredrikstad i mars. FOTO: Christoffer Andersen / NTB
LEAH ISADORA: Prinsesse Märtha Louise med datteren Leah Isadora og venninnen Lilli Bendriss på kinopremiere i Fredrikstad i mars. FOTO: Christoffer Andersen / NTB Vis mer
Publisert

Prinsesse Märtha Louises (50) mellomste datter, Leah Isadora Behn (17) har rykket opp som en av Norges hotteste moteprofiler, og har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt mote- og skjønnhetsengasjement.

Denne sommeren har hun feriert i to uker med mamma Märtha og søstrene Maud (19) og Emma (13) i Spania, der sistnevnte har deltatt på europamesterskap for juniorer i sprangridning.

Nå er kongeparets barnebarn og datter tilbake igjen på norsk jord, og via sine to Instagram-profiler @leah.behn og @leahhhbeauty holder hun følgerne sine oppdatert på motefronten.

Drømmer om jobb i Paris

I likhet med andre influensere har Leah kjørt spørsmålsrunde, der følgerne - som totalt utgjør rundt 150 000 - har hatt mulighet til å stille prinsessedatteren om ting de lurer på.

Hun har blant annet fått spørsmål om drømmejobb og favorittbutikk, og til dét har 17-åringen svart at drømmejobben er i Paris, og favorittbutikken er bruktbutikken UFF på Grünerløkka i Oslo.

FOTO: Skjermdump Instagram @leah.behn
FOTO: Skjermdump Instagram @leah.behn Vis mer

Leah avslører også at favorittvesken hennes er en liten, sort skulderveske fra Italia - som hun har «stjålet» fra mamma Märtha.

«Den sorte her, som jeg stjal fra mamma. Husker ikke navnet nå, men den er fra Italia. Hun har ikke fått den tilbake på tre år, så nå er den vel min», sier 17-åringen med glimt i øyet.

FOTO: Skjermdump Instagram @leah.behn
FOTO: Skjermdump Instagram @leah.behn Vis mer

Gikk med mammas ikoniske kjærlighetskjole på fest

Det er ikke første gang Leah har gått i skapet til mamma, og funnet brukte skatter hun kan gjøre nye. Under myndighetsfeiringen til kusinen prinsesse Ingrid Alexandra tidligere i sommer, dukker Leah opp i sin mors 20 år gamle kjole.

Den champagnefargede kjolen bar nemlig prinsessen kvelden før hun giftet seg med den nå avdøde forfatteren Ari Behn - Leahs far. Året var 2002.

FLOTTE SØSTRE: Leah Isadora og Emma Tallulah i prosesjon gjennom store festsal til gallamiddagen for kusinen prinsesse Ingrid Alexandra på slottet i juni - begge ikledd mors gamle skatter. FOTO: Lise Åserud / NTB
FLOTTE SØSTRE: Leah Isadora og Emma Tallulah i prosesjon gjennom store festsal til gallamiddagen for kusinen prinsesse Ingrid Alexandra på slottet i juni - begge ikledd mors gamle skatter. FOTO: Lise Åserud / NTB Vis mer

17-åringen har likevel valgt å gjøre noen justeringer på den ikoniske kjolen, og har blant annet valgt å fjerne den øverste kjolekanten.

Leah er ikke den eneste i kongefamilien som er opptatt av gjenbruk - og dette er noe de har arvet av bestemor dronning Sonja, som har drevet med gjenbruk og bærekraftig mote lenge før det var noe som het influensere.

INFLUENSER: En stolt prinsesse Märtha under Vixen awards 2021 på Gamle Logen i fjor høst. Datteren Leah ble kåret til «Årets influencer: Beauty». FOTO: Naina Helén Jåma / NTB
INFLUENSER: En stolt prinsesse Märtha under Vixen awards 2021 på Gamle Logen i fjor høst. Datteren Leah ble kåret til «Årets influencer: Beauty». FOTO: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer

Også prinsesse Ingrid Alexandra har vist sterkt engasjement for klima, miljø og naturlig nok også gjenbruk - og ønsket at gjestene skulle stille i gjenbruk.

Og det hadde store deler av familien, og gjestene, tatt til etterretning - og dette ble trolig tatt ekstra godt imot av kusine Leah, som elsker å gå i sin mors klesskap!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer