Oscar

Leonardo DiCaprio (42) fløy inn øyenbrynsstylist til Oscar-natten

... og hun var intet mindre enn 7500 mil unna!

LEONARDO DICAPRIO: Ser du noe spesielt ved øyenbrynene til Hollywood-kjekkasen? Foto: Reuters
LEONARDO DICAPRIO: Ser du noe spesielt ved øyenbrynene til Hollywood-kjekkasen? Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Altså, la oss bare avklare to ting først: 1. Vi elsker Leonardo DiCaprio (43). 2. Vi elsker øyenbryn. (Psst! Vi elsker også disse Oscar-guttene i dress!)

MEN elsker vi det så mye at vi syns det er innafor at godeste «Leo» fløy inn en spesiell øyenbrynsstylist hele 7500 mil for å fikse øyenbrynene sine i forbindelse med Oscar-natten?! Ifølge The Independent er det akkurat det Hollywood-kjekkasen gjorde.

Til tross for at DiCaprio kun skulle være under alles øyne da han fikk æren av å overrekke beste skuespiller-tittelen til Emma Stone for «La La Land», var det tydeligvis veldig viktig for han at nettopp øyenbrynene hans var «on fleek» da han skulle stå på scenen. (Gikk du glipp av årets Oscar-vinnere? Sjekk ut alle vinnerne her).

LES OGSÅ: Dette er innholdet i Oscar-goodiebagen 

Han skal nemlig ha flydd inn den australske kjendis-øyenbrynsstylisten Sharon Lee Hamilton helt fra Sydney til Los Angeles for å stelle i stand brynene sine - trim og voks - for en natt. Ja, vi vet det var snakk om Oscar-natten, men hvor mye skal til for å fikse øyenbrynene til Leo - som ingen noensinne har lagt spesielt merke til før? Også for rundt fem minutter på scenen?

OSCAR-NATTEN: Leonardo DiCaprio fikk æren av å overrekke beste skuespillerinne-tittelen til Emma Stone under årets Oscar-natt. Foto: AFP
OSCAR-NATTEN: Leonardo DiCaprio fikk æren av å overrekke beste skuespillerinne-tittelen til Emma Stone under årets Oscar-natt. Foto: AFP Vis mer

Stylisten, som har stylet brynene til blant annet Princess Mary og George Clooney, har ikke bekreftet Oscar-oppdraget, men hun innrømmer at det ikke er første gangen hun har fikset brynene til DiCaprio.

Og nevnte vi at behandlingen vanligvis koser 200 doller? Altså 1700 kroner. Og turen kom heller ikke på hennes regning:

- Når vi reiser på forespørsel er kostnadene dekket, skal hun ha uttalt. 

Med andre ord kostet et par fine(?) bryn for en kveld langt over 1700 kroner - vi vil ikke prøve å gjette summen engang. Og til tross for at velstelte bryn står innmari høyt på vår liste, må vi innrømme at det er litt kritikkverdig, spesielt med tanke på «Leos» miljøengasjement og politiske ståsted.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer