Oscar

Leonardo DiCaprio (42) fløy inn øyenbrynsstylist til Oscar-natten

... og hun var intet mindre enn 7500 mil unna!

LEONARDO DICAPRIO: Ser du noe spesielt ved øyenbrynene til Hollywood-kjekkasen? Foto: Reuters
LEONARDO DICAPRIO: Ser du noe spesielt ved øyenbrynene til Hollywood-kjekkasen? Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Altså, la oss bare avklare to ting først: 1. Vi elsker Leonardo DiCaprio (43). 2. Vi elsker øyenbryn. (Psst! Vi elsker også disse Oscar-guttene i dress!)

MEN elsker vi det så mye at vi syns det er innafor at godeste «Leo» fløy inn en spesiell øyenbrynsstylist hele 7500 mil for å fikse øyenbrynene sine i forbindelse med Oscar-natten?! Ifølge The Independent er det akkurat det Hollywood-kjekkasen gjorde.

Til tross for at DiCaprio kun skulle være under alles øyne da han fikk æren av å overrekke beste skuespiller-tittelen til Emma Stone for «La La Land», var det tydeligvis veldig viktig for han at nettopp øyenbrynene hans var «on fleek» da han skulle stå på scenen. (Gikk du glipp av årets Oscar-vinnere? Sjekk ut alle vinnerne her).

LES OGSÅ: Dette er innholdet i Oscar-goodiebagen 

Han skal nemlig ha flydd inn den australske kjendis-øyenbrynsstylisten Sharon Lee Hamilton helt fra Sydney til Los Angeles for å stelle i stand brynene sine - trim og voks - for en natt. Ja, vi vet det var snakk om Oscar-natten, men hvor mye skal til for å fikse øyenbrynene til Leo - som ingen noensinne har lagt spesielt merke til før? Også for rundt fem minutter på scenen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer