Leonardo Dicaprio

Leonardo DiCaprio skrev personlig brev til assistenten

Oscar-vinneren er ikke som alle andre Hollywood-stjerner!

LEONARDO DICAPRIO: Endelig var det 41-åringens tur til å bli hedret under Oscar-utdelingen. Her har han akkurat mottatt prisen for «årets beste mannlige skuespiller i en hovedrolle» for Hollywood-filmen «The Revenant». Foto: NTB Scanpix
LEONARDO DICAPRIO: Endelig var det 41-åringens tur til å bli hedret under Oscar-utdelingen. Her har han akkurat mottatt prisen for «årets beste mannlige skuespiller i en hovedrolle» for Hollywood-filmen «The Revenant». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag vant skuespiller Leonardo DiCaprio (41) endelig Oscar-statuetten flere påpeker at han burde ha fått for lenge siden. I talen han holdt for et fullstappet publikum på Dolby Theatre i Hollywood fikk vi høre at den flotte prisvinneren har alle andre enn seg selv i tankene - også i en situasjon hvor all fokus er rettet mot ham.

I tillegg til å takke filmregissørene Martin Scorsese (73) og Michael Caton-Jones (58), som begge har hjulpet ham med å jobbe fram stjernens dyktige skuespillertalent, kompis og kollega Tom Hardy (38) og foreldrene Irmelin Indenbirken (73) og George DiCaprio (72), snakket Leo også om sitt hjertebarn - naturen - og det at vi må ta opp miljøkampen for våre barn og barnebarn.

Men det er ikke kun i offentligheten at «The Revenant»-stjernen setter pris på sine medmennesker. På begynnelsen av 2000-tallet var Dallas-kvinnen Kasi Brown DiCaprios assistent, og dermed hans høyre hånd på settet til filmer som «Catch Me If You Can» (2002) og «The Aviator» (2004).

Man skulle tro at en slik jobb var et herk - spesielt når man har med potensielle Hollywood-divaer å gjøre. Men den gang ei! Leonardo DiCaprio viste seg fra sin beste side, og da deres profesjonelle forhold opphørte i 2003 skrev DiCaprio en personlig hilsen som takk for fine år. 

Leo har eget brevpapir

KK.no har fått tilsendt det sjarmerende brevet av Kasi Brown (Legg merke til at Leonardo DiCaprio har eget brevpapir - smelt!):

«Kasi - jeg er så glad for at du ble med på laget! Du har vært helt fantastisk, og så morsom å være rundt. Takk for alle de fine stundene vi har hatt, og det knallharde jobben du har gjort. Forhåpentligvis kan vi jobbe sammen igjen. Love, Leo».

EN TAKK FRA LEO: Se så søt håndskrift Oscar-vinneren har! <3 Dette brevet skrev Leonardo DiCaprio til assistenten sin i 2003, for å takke for godt samarbeid og mange fine stunder. Foto: Kasi Brown
EN TAKK FRA LEO: Se så søt håndskrift Oscar-vinneren har! <3 Dette brevet skrev Leonardo DiCaprio til assistenten sin i 2003, for å takke for godt samarbeid og mange fine stunder. Foto: Kasi Brown Vis mer

Til KK.no forklarer Kasi Brown, som i dag er regissør og aktuell med filmen GoneDoggyGone, at hun ikke ønsker å kommentere saken mer enn det hun har sagt i intervjuet med Huffington Post - for å bevare lojaliteten hun har til Leonardo DiCaprio.

ASSISTENTEN: Kasi Brown minnes samarbeidet med Leonardo DiCaprio med stor glede. Hun har gitt KK.no tillatelse til å publisere takkebrevet hun fikk av ham i 2003. Foto: Kasi Brown
ASSISTENTEN: Kasi Brown minnes samarbeidet med Leonardo DiCaprio med stor glede. Hun har gitt KK.no tillatelse til å publisere takkebrevet hun fikk av ham i 2003. Foto: Kasi Brown Vis mer

- Han er ekstremt jordnær

I intervjuet forklarer hun at Leo er en hardtarbeidende skuespiller, som virkelig går inn i rollene han er satt til å portrettere - også når han ikke er på settet. Men samtidig tar han seg tid til å gi oppmerksomhet til de rundt, om det så gjelder skuespillere, crew eller statister.

- Han er veldig smart, og var oppdatert både på politikk, populærkultur og historie - ja, generelt alt. Han er ekstremt jordnær, og elsker å dele historier og livserfaringer med folk.

Spesielt én historie husker hun veldig godt fra samarbeidet med Oscar-stjernen.

- Leo og jeg hadde det alltid veldig morsomt på settet. Noen ganger kunne jeg late som at han var den stereotypiske Hollywood-divaen, og når han spurte meg om jeg kunne gjøre noe for ham så bukket jeg og sa med lav stemme: «Yes, sir. Er det noe mer, sir? Kan jeg gjøre noe mer for deg, sir?», og da lo han og ba meg om å kutte ut.

Er det rart vi digger Leo?!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer