Leonardo Dicaprio

Leonardo DiCaprio skrev personlig brev til assistenten

Oscar-vinneren er ikke som alle andre Hollywood-stjerner!

LEONARDO DICAPRIO: Endelig var det 41-åringens tur til å bli hedret under Oscar-utdelingen. Her har han akkurat mottatt prisen for «årets beste mannlige skuespiller i en hovedrolle» for Hollywood-filmen «The Revenant». Foto: NTB Scanpix
LEONARDO DICAPRIO: Endelig var det 41-åringens tur til å bli hedret under Oscar-utdelingen. Her har han akkurat mottatt prisen for «årets beste mannlige skuespiller i en hovedrolle» for Hollywood-filmen «The Revenant». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag vant skuespiller Leonardo DiCaprio (41) endelig Oscar-statuetten flere påpeker at han burde ha fått for lenge siden. I talen han holdt for et fullstappet publikum på Dolby Theatre i Hollywood fikk vi høre at den flotte prisvinneren har alle andre enn seg selv i tankene - også i en situasjon hvor all fokus er rettet mot ham.

I tillegg til å takke filmregissørene Martin Scorsese (73) og Michael Caton-Jones (58), som begge har hjulpet ham med å jobbe fram stjernens dyktige skuespillertalent, kompis og kollega Tom Hardy (38) og foreldrene Irmelin Indenbirken (73) og George DiCaprio (72), snakket Leo også om sitt hjertebarn - naturen - og det at vi må ta opp miljøkampen for våre barn og barnebarn.

Men det er ikke kun i offentligheten at «The Revenant»-stjernen setter pris på sine medmennesker. På begynnelsen av 2000-tallet var Dallas-kvinnen Kasi Brown DiCaprios assistent, og dermed hans høyre hånd på settet til filmer som «Catch Me If You Can» (2002) og «The Aviator» (2004).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer