Leah Isadora Behn

Letter på sløret om deltakelsen på debutantballet i Paris

- Jeg forsøker å holde forventingene lave, sier prinsessedatteren Leah Behn (17) til KK. Hun er én av få som er valgt ut til å delta på det prestisjetunge ballet.

LEAH ISADORA BEHN: Moteprofilen Leah Isadora Behn under Vixen awards i 2021. FOTO Naina Helén Jåma / NTB
LEAH ISADORA BEHN: Moteprofilen Leah Isadora Behn under Vixen awards i 2021. FOTO Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober var det duket for premiere på Viaplay-serien «Powerwomen», der fem sterke kvinner, som har markert seg i det offentlige rom, blir fulgt av et kamerateam gjennom hverdagen.

Én av dem er 17-åringen Leah Isadora Behn, som er datteren til prinsesse Märtha Louise (51) og avdøde Ari Behn.

Vi møtte en spent Leah på rød løper under førpremieren, og hun åpnet opp om hvordan det har vært å bli fotfulgt av et kamerateam.

- Det har gått veldig bra! Men det har jo vært helt nytt for meg, og ganske mye jobb. Det var nytt å venne seg til å ha med kamera på slep, men jeg følte at jeg fikk god kjemi med kamerateamet, så det ble veldig gøy!

Leah har vunnet flere priser for sitt engasjement rundt mote og sminke, gjennom Instagram-profilen @leahhhbeauty og på TikTok. Hun er også i modellstallen til Team Models.

- Hvorfor tror du at interessen for mote og sminke oppsto så tidlig?

- Jeg aner faktisk ikke! Kanskje det har noe å gjøre med at jeg så på Disney Channel da jeg var liten? Jeg vet ikke. Men man blir jo inspirert av ting hele tiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer