Vanessa Rudjord:

Letter på sløret om skjønnhetsklinikk-bråket

- Skamfullt, innrømmer Vanessa Rudjord.

FORKLARER: Vanessa Rudjord forklarer situasjonen bak kritikkstormen. Her med Synnøve Skarbø. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FORKLARER: Vanessa Rudjord forklarer situasjonen bak kritikkstormen. Her med Synnøve Skarbø. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor høst raste det rundt Synnøve Skarbø (51), Vanessa Rudjord (46) og Pia Tjelta (45). Årsaken var at de tre venninnene annonserte at de skulle starte opp det de omtalte som «Nordens ledende klinikk innen estetisk medisin», kalt Nomi.

I etterkant fikk trioen også kritikk for å ha blandet inn begrepet «kvinnehelse», samt et sitat fra pressemeldingen om å «eldes som en Jaguar E-type og ikke noe fra rent-a-wreck». De valgte til slutt å trekke seg ut av klinikken.

I en fersk episode av podkasten «Big 5 med Nils og Harald», forklarer Rudjord sin side av saken - og hvordan kritikken påvirket henne i ettertid.

Forklarer forløpet

Til programlederne Nils Brenna (54) og Harald Eia (56) sier den tidligere moteredaktøren at de ikke har omtalt skjønnhetsbehandlinger som kvinnehelse.

Rudjord forklarer at hun, sammen med Tjelta og Skarbø, hadde stilt opp til et intervju med DN, som lå bak betalingsmur.

I intervjuet ble det gitt det Rudjord omtaler som et «kvinnehelsesitat» om bekkenbunn.

- 730 (nettsted, journ.anm.) tok den tittelen, og hadde gått inn på nettsiden til Nomi og så hadde de trykket at man kunne ta injeksjoner og estetisk medisin, så tok de det og skrev «#kvinnehelse».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer