S Club 7:

Levde som superstjerner - nå er en av de tidligere S Club 7-medlemmene hjemløs

41-åringen avslører at ikke alt er helt som det bør.

S CLUB 7: Disse unge syv utgjorde popgruppa S Club 7 og hang nok på veggene til mange tenåringer på 90-tallet. FOTO: NTB
S CLUB 7: Disse unge syv utgjorde popgruppa S Club 7 og hang nok på veggene til mange tenåringer på 90-tallet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Selv om hun tidligere har sunget «Don't stop movin'» av full hals, tyder mye på at tidligere S Club 7-stjerne, Hannah Spearritt (41) ikke har særlig lyst å flytte mer.

Hun ble nemlig tvunget til å finne et noe alternativt hjem etter at hun mistet huset sitt like før jul.

Sangeren har to døtre, Tea (4) og Tora (2) med fitness-instruktøren Adam Thomas. Hun ble for alvor kjent på 1990-tallet som en av medlemmene i popgruppen S Club 7 - som var verdt 50 millioner pund som merke.

Totalt ble det fire album på S Club 7, som endte opp med å selge over ti millioner album verden over. I 2003 bestemte de seg for å gå hver til sitt.

Bor på kontor

Men selv tidligere pop-prinsesser kan havne i bakevja. Og Spearritt så seg nødt til å søke ly på en venns kontor etter at hun nektet å betale skyhøy leie rett i hånda til huseier. Det skriver det britiske nyhetsnettstedet, Daily Mail.

Hun forteller at til tross for at de bruker kontoret som stue, er barna ved godt mot og at de til og med syns det er litt gøy.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer