Lilibet

Lilibet (1) er en tro kopi av sin rojale far!

Prins Harry og hertuginne Meghan delte første bilde av datteren.

LILIBET: Lilibet Diana Mountbatten-Windsor fylte ett år lørdag 4. juni 2022. I den anledning ble det aller første bildet av dronning Elizabeths oldebarn delt med folket. FOTO: NTB
LILIBET: Lilibet Diana Mountbatten-Windsor fylte ett år lørdag 4. juni 2022. I den anledning ble det aller første bildet av dronning Elizabeths oldebarn delt med folket. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den aller første helgen i juni ble det avholdt staselig feiring for dronning Elizabeth (96) av England - i anledning at hun har sittet hele 70 år på tronen.

Midt under feiringen, som varte fire dager til ende, feiret dronningens oldebarn Lilibet Diana Mountbatten-Windsor ett år.

HARRY: Lille Lilibet har arvet sin fars røde lokker. Her er prins Harry i armene på mamma prinsesse Diana. FOTO: NTB
HARRY: Lille Lilibet har arvet sin fars røde lokker. Her er prins Harry i armene på mamma prinsesse Diana. FOTO: NTB Vis mer

Mamma og pappa, hertuginne Meghan (40) og prins Harry (37) hadde valgt å stå over jubileumskonserten under datterens fødselsdag, og feiret Lilibets aller første fødselsdag med brask og bram sammen med fotografvenninnen Misan Harriman og hennes familie.

Det er hun som har tatt det nye bildet av Lilibet, og delte også et fellesbilde med seg selv, Meghan og barna på sin egen Instagram-profil.

Det så ut til at vennegjengen storkoste seg med ansiktsmaling!

Endelig er familien samlet på britisk jord

Ekteparet valgte som kjent å trekke seg ut av den britiske kongefamilien på nyåret i 2020, og har siden mars samme år bodd i USA.

MEGHAN: Lilibet er en tro kopi av begge sine foreldre. Her er Meghan fotografert tidlig på 80-tallet. FOTO: NTB
MEGHAN: Lilibet er en tro kopi av begge sine foreldre. Her er Meghan fotografert tidlig på 80-tallet. FOTO: NTB Vis mer

Det er første gang på over to år at ekteparet befinner seg i Storbritannia samtidig, sammen med sine to barn Archie (3) og Lilibet (1).

Meghan og Harry strålte om kapp under gudstjenesten i Saint Paul's Cathedral i London fredag formiddag, og allerede kvelden før hadde de deltatt på Trooping the Colour.

GOD STEMNING: Meghan og Harry sammen med Harrys fetter Peter Phillip og kusine Zara Tindall etter gudstjenesten i begynnelsen av juni. FOTO: NTB
GOD STEMNING: Meghan og Harry sammen med Harrys fetter Peter Phillip og kusine Zara Tindall etter gudstjenesten i begynnelsen av juni. FOTO: NTB Vis mer

Da ønsket ikke ekteparet å vise seg frem for folket, men det ble likevel tatt noen sjarmerende bilder av hertuginnen i kulissene, sammen med flere av de yngre medlemmene av kongefamilien.

Det var tydelig at barna synes det var stas at «tante» Meghan endelig var tilbake i England, og stemningen mellom dem var leken og god.

Det er foreløpig ikke bekreftet om dronning Elizabeth har møtt sitt ferske oldebarn Lilibet - som har fått dronningens kjælenavn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer