Valpen går viralt:

Lille Rae har tatt nettet med storm

Man skjønner fort hvorfor.

Publisert

En Golden Retriever-valp som leder tankene til en enhjørning, tar av på nettet i disse dager. Fra matmor Brianna Vorhees la ut bilde av den spesielle valpen på Instagram, under navnet @goldenunicornrae, gikk den fra 36 følgere til svimlende 180 000 i en fart. I tillegg har videoen av sjarmtrollet blitt sett nesten fire millioner ganger ganger på TikTok.

Og grunnen? Valpen har et øre midt oppå hodet!

Se dette innlegget på Instagram

STAAHHHHPPP🤍🦄

Et innlegg delt av Rae the 🦄 Golden Retriever (@goldenunicornrae)

Ivrig mor

Det var etter at valpen, som lyder navnet Rae (øre på engelsk, stavet baklengs), ble født, at hun skal ha fått skaden som ledet til det oppsiktsvekkende utseendet.

Ifølge CNN mistenker man at moren har slikket den nyfødte litt vel hard, for å få bort morkakerester, noe som medførte at valpens øre løsnet.

Til veterinæren

Etter ulykken skal det ha vært åpent rett inn i ørekanalen, og huden revet av. Den lille ble bragt til veterinæren for kirurgi, og det var her at Brianna Vorhees, som er resepsjonist ved klinikken, fikk øynene opp for den lille.

Hun hadde selv nettopp mistet en golden retriever, og var klar for å ta til seg en, om sjansen skulle by seg, skriver CNN.

– Da de fant ut at hun trengte tilsyn 24 timer i døgnet, hjertet mitt slår ekstra for golden retrievere, da visste jeg med en gang at hun var ment for meg, sier Vorhees til CNN.

Hva skjedde?

Selv om øret ble sydd på, var personalet lenge i tvil om hvorvidt valpen ville klare seg. Men det gjorde den.

Likevel, etterhvert som hunden kom til hektene og tiden gikk, begynte man å se at øret flyttet på seg.

Vorhees forklarer det slik:

– Vi antar at stingene er grunnen til at øret vandret opp til toppen av hodet. Etter hvert som huden vokste, og hun ble større, så forflyttet det seg opp dit.

Hører godta

Først gikk valpen under kallenavnet Unicorn, altså enhjørning, men det var Vorhees mann som skal ha funnet på navnet Rae, skriver CNN.

Ifølge eieren har hunden beholdt hørselen, og den er en leken tass.

– Hun har bestevenner og er den mest selvsikre lille valpen noensinne. Hun er en normal valp, bare med ett øre, sier Vorhees.

MED ØRET PÅ RETTE STADEN: Hunden Rae fikk skader like etter fødselen, som medførte at øret etterhvert havnet på toppen av hodet. FOTO: Instagram/goldeunicornrae
MED ØRET PÅ RETTE STADEN: Hunden Rae fikk skader like etter fødselen, som medførte at øret etterhvert havnet på toppen av hodet. FOTO: Instagram/goldeunicornrae Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer