LINNI MEISTER: Den søte TV-personligheten forteller til KK.no at hun ikke haster med å planlegge drømmebryllupet, men at hun og samboeren Olav Tvenge nyter det å være forlovet. Her er paret på ferie i St. Tropez i Frankrike. Foto: Privat / Linni Meister
LINNI MEISTER: Den søte TV-personligheten forteller til KK.no at hun ikke haster med å planlegge drømmebryllupet, men at hun og samboeren Olav Tvenge nyter det å være forlovet. Her er paret på ferie i St. Tropez i Frankrike. Foto: Privat / Linni Meister Vis mer

Linni Meister

Linni Meister letter på sløret om bryllupsplanene

- Brudekjolen skal gi min kjære Olav hakeslepp!

At Valentinesdagen  (neste uke folkens!) er en ekstra spesiell merkedag for TV-personlighet Linni Meister (30) og inverstorsønn Olav Tvenge (32) er det ingen tvil om. For fire år siden, på den romantiske dagen, ble de to nemlig et par, og dagen før fjorårets Valentinesdag spurte Olav om Linni ville bli hans for alltid.

- Jeg er veldig glad for at han gjorde det dagen før og helt uventet, slik at det kom som en ordentlig overraskelse! Ellers hadde det blitt litt for klisjé, sier Linni til KK.no. Nå har paret altså vært forlovet i ett år, men forteller at de absolutt ikke rusher med å bli smidd i hymens lenker. 

- Vi har hatt så mye å gjøre begge to, så vi har ikke fått tid til å planlegge så mye enda. Vi har kommet frem til at vi nyter å være forlovet og vil ikke ha noe hastebryllup. Det skjer når vi har tid og når vi føler det er riktig tid.

De fleste skiller seg dessverre i dag, så foreløpig nyter vi det å være både forelsket og forlovet, så vil fremtiden vise når og hvor bryllupet skal finne sted. 

Dere har tidligere uttalt i media at dere planlegger å holde bryllupet på en strand i Norge denne sommeren, betyr dette at dere nå har lagt disse planene på hylla?

- Vi har ikke lagt noe på hylla enda, men vi tenkte å reise litt rundt for å finne det perfekte stedet å gifte oss. Hvem vet - plutselig gifter vi oss i år, eller så kan det skje neste år, eller året etter der? Vi er veldig impulsive av oss, så det kan hende gjestene våre får invitasjon bare noen uker før vielsen finner sted, forklarer hun kryptisk til KK.no. Saken fortsetter under annonsen.

- Jeg er ingen «bridezilla»

Både Linni og Olav er kristne, og av den grunn ønsker de en seremoni tilknyttet den kristne tro. På gjestelisten står både familie og nære venner, som også inkluderer parets mange kjendisvenner. I motsetning til mange kommende bruder hevder Linni at hun absolutt ikke er en såkalt «bridezilla», og at hun og Olav planlegger bryllupet sammen.

- Jeg er nok så lite «bridezilla» som du kan få det! Jeg er veldig avslappet og liker å ta avgjørelser som inkluderer Olav. Han har også øye for detaljer, så jeg har ingenting å bekymre meg for. Vi vet hvordan vi vil ha det, så sånn blir det. Jeg ser for meg et stilrent og koselig bryllup, hvor folk kan slappe av og slippe seg selv løs uten å bekymre seg for noe som helst.

PENT PAR: Linni Meister og Olav Tvenge har vært kjærester i fire år. Han har knyttet nære bånd med Linnis sønn Dennis Michael (snart 7) som hun har fra et tidligere forhold. Foto: Privat / Linni Meister
PENT PAR: Linni Meister og Olav Tvenge har vært kjærester i fire år. Han har knyttet nære bånd med Linnis sønn Dennis Michael (snart 7) som hun har fra et tidligere forhold. Foto: Privat / Linni Meister Vis mer

- Vil ikke ha noe stivt bryllup med lange taler, men en uforglemmelig dag hvor alle koser seg masse. Dansingen er det viktigste, det er selvfølgelig det vi skal gjøre mest, bortsett fra når vi spiser bryllupsmiddag da. Og det blir nok noen artister som skal opptre også.

- Ingen har hittil sett lignende min brudekjole enda!

Men det «alle» lurer på er hvordan kjolen til Linni kommer til å se ut, og KK.no tok en aldri så liten «kjoletest» på henne for å se om hun har latt seg inspirere av noen av fjorårets aller hotteste kjendisbrudekjoler:

BRUDEKJOLE: KK.no spurte Linni Meister om noen av disse kjendisbrudekjolene fra 2015 hadde potensiale til å være en inspirasjon til hennes egen brudekjole.  Foto: Skjermdump fra Instagram (Refaeli, Vergara og Hilton) + NTB Scanpix
BRUDEKJOLE: KK.no spurte Linni Meister om noen av disse kjendisbrudekjolene fra 2015 hadde potensiale til å være en inspirasjon til hennes egen brudekjole. Foto: Skjermdump fra Instagram (Refaeli, Vergara og Hilton) + NTB Scanpix Vis mer

- Av de kjolene dere har valgt ut er ingen av dem meg. Ingen har hittil sett lignende min brudekjole enda! Jeg har allerede begynt å tegne den og samlet inspirasjon fra diverse steder. Den skal i hvert fall gi min kjære Olav hakeslepp! Jeg vet hva han liker å se meg i, så det blir ikke så vanskelig å lage kjolen. Jeg vil ikke røpe hvem designeren er enda, men personen er helt fantastisk, og håret blir som tatt ut fra en Disney-film!

Linni har sønnen Dennis Michael fra et tidligere forhold, og som seg hør og bør får den sjarmerende gutten som fyller syv år til høsten en rolle i parets bryllup - og det er det også flere andre familiemedlemmer som får:

- Hva Dennis skal gjøre i bryllupet er foreløpig hemmelig. Ettersom ingen av foreldrene mine lever, så det blir storebroren min som følger meg ned gulvet, og min kjære bestemor Grandma skal være «brudepike»!