Presley-familien:

Lisa Marie Presley med rørende hyllest til sin døde sønn

Barnebarnet til Elvis Presley gikk bort for to år siden, kun 27 år gammel. Moren og søsteren deler åpenhjertig om savnet.

RAMMET FAMILIE: Presley-familien har flere ganger vært rammet av tragedier. Sist gang i 2020 da Lisa Maries sønn og Elvis barnebarn, Benjamin Presley Keough brått ble revet fra dem. FOTO: NTB.
RAMMET FAMILIE: Presley-familien har flere ganger vært rammet av tragedier. Sist gang i 2020 da Lisa Maries sønn og Elvis barnebarn, Benjamin Presley Keough brått ble revet fra dem. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Å miste et barn er uten tvil det verste en forelder kan oppleve. Lisa Marie Presley (54) mistet som liten jente sin far, rockelegenden Elvis, som gikk bort da han var bare 42 år gammel. I tillegg døde sønnen hennes, Benjamin Keough i 2020, bare 27 år gammel.

Denne uken, på toårsdagen etter hans død, delte hun derfor et hjerteskjærende innlegg på bildedelingstjenesten Instagram, som hun dediserte til sønnen.

«På morsdagen for flere år siden, fikk jeg og sønnen min disse matchende tatoveringene på føttene våre,» skrev hun i innlegget, og delte dessuten et bilde av tatoveringen.

«Det er en keltisk evighetsknute, som symboliserer at vi alltid vil være bundet til hverandre,» forklarte hun.

Hun skriver også at de nøye plukket ut akkurat det symbolet, som skulle representere deres evige kjærlighet og bånd til hverandre.

«Så så elsket»

Benjamins søster, Riley Keough (33), ville også hedre brorens minne på toårsdagen etter at han gikk bort. Hun delte derfor et bilde av de to, side om side, tatt noen år tilbake.

KNYTTET: Lisa Marie Presley sammen med sine to eldste barn i 2010. F.v: Riley Keough, Lisa Marie Presley og Benjamin Keough. FOTO: NTB.
KNYTTET: Lisa Marie Presley sammen med sine to eldste barn i 2010. F.v: Riley Keough, Lisa Marie Presley og Benjamin Keough. FOTO: NTB. Vis mer

Ifølge People, døde Benjamin etter å ha begått selvmord i juli 2020, i en alder av 27 år.

LES OGSÅ: 19 kjendis-dødsfall som sjokkerte verden

«Det går ikke en time uten at jeg tenker på deg og savner deg. Det er gått to år siden du forlot oss og jeg kan fortsatt ikke tro at du ikke er her,» skriver Riley i posten sin, og avlutter med en hjerteskjærende og intern hilsen:

«Du er så elsket min Ben Ben.»

Lillebror og bestevenn

I oktober 2021 la også Riley Keough ut en post i forbindelse med lillebrorens fødselsdag.

Da så hun tilbake på da kun de to var sammen på hennes 29-årsdag, og at det hadde vært en av de beste dagene de to delte sammen. Hun skrev at hun savnet ham, sin beste venn, hver eneste dag, og la til:

«Gratulerer med dagen hvor enn du er, lillebror.»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer