Real Housewives of Beverly Hills

Lisa Rinna: – Jeg ble føkkings mishandlet av Kathy Hilton

I sesongsavslutningen smalt det til mellom Lisa Rinna og Kathy Hilton. Slik blir gjenforeningen.

LISA RINNA: I oktober 2022 er det klart for å snakke ut om intrigene fra sesong 12 av Real Housewives of Beverly Hills, i tre gjenforeningsepisoder. Påstander fra Lisa Rinna (bildet) om Kathy Hilton avsluttet sesongen med et smell. FOTO: Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB
LISA RINNA: I oktober 2022 er det klart for å snakke ut om intrigene fra sesong 12 av Real Housewives of Beverly Hills, i tre gjenforeningsepisoder. Påstander fra Lisa Rinna (bildet) om Kathy Hilton avsluttet sesongen med et smell. FOTO: Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Da Real Housewifes of Beverly Hills gikk på luften første gang i 2010, var det neppe noen som hadde sett for seg at realityserien skulle rulle i hele 12 sesonger. Opp gjennom årene har intrigene blant konene i Los Angeles rikeste strøk stått i kø, og i sesong 12 må trøbbelet kanskje sies å ha nådd en topp – eller et bunnpunkt – avhengig av hvordan man ser det.

Hver sesong avsluttes med en såkalt reunion, der fruene snakker ut om sesongen og kranglingen, og forhåpentligvis blir venner igjen. Når gjenforeningen for sesong 12 går av stabelen 12. oktober 2022 – og det over hele tre episoder, har fansen gledet seg. Tilhengerne har gjennom sesongen nemlig kunnet følge den stadig eskalerende feiden mellom M & M-kula Lisa Rinna og hennes nemesis Kathy Hilton, sistnevnte moren til norskættede Paris og Nicky Hilton. Jo da, husmødrene tar det saktens hjem.

Catfights

Serien har fra starten av levert catfights på løpende bånd, satt til rammen av et glossy Beverly Hills - og de største kranglene mener mange at det nettopp er Lisa Rinna og Kathy Hilton som har stått for. Kommentarfeltene på sosiale medier er oktober 2022 splittet mellom de som er pro Rinna og pro Hilton, med en viss overvekt i retning Hilton.

Lisa Rinna er kjent for sin mildt sagt rappkjeftede stil, og måtte i august 2022 gå ut og beklage oppførselen sin på sosiale medier. I et intervju med produsent Andy Cohen, innrømmet Lisa at hun har oppført seg dårlig, og forklarer det med en reaksjon på å ha mistet moren:

– Jeg er et fordømt rot, sa Lisa, og kalte seg selv en «dobbel katastrofe».

– Jeg har vært et forbannet mareritt. Jeg innrømmer det, og har prøvd å fikse det så godt jeg kan, sa Lisa og la til at hun håpet at det ville bli bedre fremover.

Munnhugeri

Ut fra traileren å bedømme er det lite som tyder på at verken Lisa eller Kathy kommer til å gå stilt i dørene under gjenforeningen. I rammen av Beverly Hills Hotel skal fruene snakke ut, og traileren viser et glamorøst munnhoggeri med innøvde spenningstopper.

Sesongavslutningen var av det dramatiske slaget, der Lisa hevder å ha overhørt Kathy si at «Dorit er en dum ubrukelig idiot», «Crystal og Sutton er drittsekker» og «Jeg skal knuse Kyle og familien hennes, om det så er det siste jeg gjør».

Det hører med til historien av Kyle Richards er Kathy Hiltons egen søster, og Lisas beskyldninger skal ha lagt ytterligere press på et allerede anstrengt søskenforhold.

BESKYLDNINGER: Kathy Hilton blir beskyldt av Lisa Rinna for å ha baktalt både kolleger og sin egen søster. FOTO: Sara Jaye Weiss/Shutterstock/NTB
BESKYLDNINGER: Kathy Hilton blir beskyldt av Lisa Rinna for å ha baktalt både kolleger og sin egen søster. FOTO: Sara Jaye Weiss/Shutterstock/NTB Vis mer

Kathys tirade skal ha kommet etter et besøk i en klubb i Aspen, og Lisa skal ha vært eneste vitne til Hiltons påståtte utbrudd om kolleger og søsteren. Lovnadene om å ødelegge både søsteren og familien hennes, har ikke uventet gjort inntrykk på Kyle. I traileren gråter hun, og i et intervju med EInsider forteller hun at gjenforeningen ble langt fra det hun hadde håpet på:

– Jeg visste det ikke ville bli lett. Jeg prøver å ikke tenke på det, for det var tungt, sier Kyle og legger til, når hun blir spurt om forholdet til søsteren:

– Ting er ikke bra akkurat nå. Men jeg håper det blir bedre. Vi er familie og finner tilbake til hverandre.

På spørsmål om hva slags forhold hun nå har til Lisa Rinna, svarer Kyle at ingenting har forandret seg siden finalen:

– Målet med reunion er å finne løsninger. Det fikk jeg definitivt ikke. Dette er første gjenforeningen der vi ikke spiste middag sammen etterpå eller tok et gruppebilde. Jeg skulle ønske det hadde sluttet annerledes.

Tequila fikk ikke nok oppmerksomhet

Ifølge Lisa skal stemningen ha begynt å bli dårlig allerede på klubben i Aspen, da Kathy ikke følte at gjengen snakket nok om hennes nye tequilamerke. Og da Lisa istedenfor begynte å promotere tequilamerket til sin «venninne Kylie Jenner», fikk namedroppingen de andre til å himle med øynene. Spesielt Kathy, som nå forsøkte å høste støtte fra søsteren Kyle.

Da støtten uteble, skal Kathy ha stormet ut, og krevd at noen måtte kjøre henne hjem. Både søstere og Sutton nektet, og nå kom altså Lisa på banen, som er slags reddende engel - med sot på vingene, vil noen si - og er dermed den eneste som kjenner detaljene om hva som ble sagt bak de lukkede dørene senere på Kathys rom.

Og det er visstnok ikke lite.

Ifølge Lisa skal Kathy ha slått i veggene, smelt glasset bordet og mistet fatningen. Samtidig skal hun ha sendt tekstmeldinger til Erika Jayne, som beskrev Kathys oppførsel som «et sammenbrudd». Da Kathy neste dag nektet å komme ned, og langt mindre gå om bord i flyet med de andre, fortalte Lisa de andre fruene om «sammenbruddet».

Mishandlet

I traileren for gjenforeningen ser vi en opprørt Lisa som påstår at Kathys utbrudd påførte henne PTSD, altså post traumatisk stresslidelse:

– Jeg ble føkkings mishandlet av Kathy Hilton, sier Lisa i traileren.

Kathy svarer at Lisa bare forsøker å gjøre seg bemerket, siden kontrakten hennes i serien er i ferd med å løpe ut:

– Du er den verste mobberen i Hollywood, og alle vet det, sier Kathy.

Promoavdelingen har med andre ord rullet ut en perfekt pakke i dagene før sendingen, så nå skulle det bare være å benke seg - og dukke for hogg og slag.

Selv har Lisa varmet opp på Instagram med et bilde av seg selv utkledd som M & M-kule (fra en reklame for Oscar-utdelingen i 2008, som siden har fått som en meme i sosial medier) med teksten: «Den verste mobberen i Hollywood, og alle vet det».

I kommentarfeltet vanker det støttet fra kjendiser som Sharon Stone og Carmen Electra. Mindre profilerte følgere er langt fra like positive, og én mener Lisa Rinna har «et mørkt hjerte og trenger hjelp».

«Jeg likte Lisa før, men måten hun er ute etter å ramme venner, og vil si og gjøre hva som helst for å kjøre dem i senk de siste sesongene er fryktelig».

En annen skriver: «Ikke noe flauere enn en kvinne i 50-årene som oppfører seg som et barn».

LISA RINNAN: ... og ektemannen Harry Hamlin under Fashion Week i New York 2022. FOTO: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
LISA RINNAN: ... og ektemannen Harry Hamlin under Fashion Week i New York 2022. FOTO: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer

Lisa har vært gift med skuespiller Harry Hamlin siden 1997. Flere har spekulert i om Lisas oppførsel i serien har tippet over, og om hun i det hele tatt blir å se i sesong 13.

Skryt fra Paris

Kathy Hilton er åpenbart fornøyd med den kommende gjenforenings-trilogien og deler traileren i sin helhet på Instagram, med en oppfordring til følgerne om å ikke gå glipp av den. Datteren Paris Hilton er ikke sen å kommentere morens innlegg med ordene:

«Du ser så fantastisk ut, mamma», etterfulgt av et ras av støttende kommentarer fra fans.

Kathy takker med tre «Hjerteøyne»-emojies.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer