Hailey Bieber:

- Liten blodpropp i hjernen

Hailey Bieber forteller selv om den skremmende hendelsen.

TIL SYKEHUS: Hailey Bieber ble tidligere denne uken innlagt på sykehus. Her med ektemannen Justin Bieber. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
TIL SYKEHUS: Hailey Bieber ble tidligere denne uken innlagt på sykehus. Her med ektemannen Justin Bieber. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Denne uken skriver blant andre People at modell og kjendisdatter Hailey Bieber (25) tidligere denne uken ble fraktet til sykehus.

Hendelsen forteller hun også om selv på Instagram.

«På torsdag morgen satt jeg ved frokosten med ektemannen min og jeg fikk slag-lignende symptomer og ble fraktet til sykehuset», skriver hun på story.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Ifølge stjerna ble det oppdaget en liten blodpropp i hjernen hennes, som gjorde at hun fikk lite oksygen. Hun skriver videre at kroppen hennes hadde sørget for at blodproppen hadde passert på egen hånd, og at hun ble fin i løpet av noen timer.

«Selv om dette var blant det mest skremmende jeg har vært gjennom, er jeg hjemme og har det bra, og er så takknemlig for alle de fantastiske legene og sykepleierne som tok vare på meg», fortsetter hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer