Sophie Elise Isachsen:

- Livet er blitt snudd litt på hodet

Sophie Elise Isachsen skal fylle programlederstolen hos God Kveld Norge i ett år fremover.

GOD KVELD NORGE: Sophie Elise Isachsen har rukket å gjøre mye i løpet av sine 26 år - fremover blir hun å se som programleder i God Kveld Norge. FOTO: NTB
GOD KVELD NORGE: Sophie Elise Isachsen har rukket å gjøre mye i løpet av sine 26 år - fremover blir hun å se som programleder i God Kveld Norge. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Sophie Elise Isachsen har i løpet av sine 26 år rukket å ha på seg mange hatter, fra «rosablogger» til forfatter til reality-kjendis til foredragsholder og til eier av eget skjønnhetsmerke. Fremover skal vi få se henne som programleder i God Kveld Norge.

- Jeg er veldig glad for jobben! Jeg har sett på programmet til og fra i alle år, og har enorm respekt for Dorthe (Skappel red. anm) og det hun har gjort for både programmet og for kanalen i alle år, sier Isachsen til KK.

- Det er jo også uvanlig at et konsept klarer å både fornye seg men beholde kjernen sin, men det har de altså klart!

- Jeg bare kjører på

Isachsen, som også er aktuell i serien «Bloggerne» på samme kanal, går inn i et ett års vikariat som step-in for Marte Bratberg som går ut i svangerskapspermisjon. Programlederdebuten er allerede unnagjort, og det er blitt spilt inn et par programmer.

Hun har ikke lagt skjul på at hun gleder seg til jobben - og innrømmer at det passer ekstra godt akkurat nå. I sommer kom nemlig nyheten om at det var blitt slutt med kjæresten etter mange år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer