Sophie Elise Isachsen:

- Livet er blitt snudd litt på hodet

Sophie Elise Isachsen skal fylle programlederstolen hos God Kveld Norge i ett år fremover.

GOD KVELD NORGE: Sophie Elise Isachsen har rukket å gjøre mye i løpet av sine 26 år - fremover blir hun å se som programleder i God Kveld Norge. FOTO: NTB
GOD KVELD NORGE: Sophie Elise Isachsen har rukket å gjøre mye i løpet av sine 26 år - fremover blir hun å se som programleder i God Kveld Norge. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Sophie Elise Isachsen har i løpet av sine 26 år rukket å ha på seg mange hatter, fra «rosablogger» til forfatter til reality-kjendis til foredragsholder og til eier av eget skjønnhetsmerke. Fremover skal vi få se henne som programleder i God Kveld Norge.

- Jeg er veldig glad for jobben! Jeg har sett på programmet til og fra i alle år, og har enorm respekt for Dorthe (Skappel red. anm) og det hun har gjort for både programmet og for kanalen i alle år, sier Isachsen til KK.

- Det er jo også uvanlig at et konsept klarer å både fornye seg men beholde kjernen sin, men det har de altså klart!

- Jeg bare kjører på

Isachsen, som også er aktuell i serien «Bloggerne» på samme kanal, går inn i et ett års vikariat som step-in for Marte Bratberg som går ut i svangerskapspermisjon. Programlederdebuten er allerede unnagjort, og det er blitt spilt inn et par programmer.

Hun har ikke lagt skjul på at hun gleder seg til jobben - og innrømmer at det passer ekstra godt akkurat nå. I sommer kom nemlig nyheten om at det var blitt slutt med kjæresten etter mange år.

- Det har gått opp og ned etter bruddet. Livet er blitt snudd litt på hodet, og det er klart det kan være veldig vanskelig. Jeg må finne litt ut av hvem jeg er uten kjæreste.

- Sånn sett er ny jobb god timing. Jeg tror man bare må holde seg selv opptatt. Slik fungerer i alle fall jeg - jeg bare kjører på videre, forteller hun.

Det ble slutt mellom Isachsen og kjæresten i sommer, så nå passer det ekstra godt å fokusere på karrieren. FOTO: Espen Solli / TV 2
Det ble slutt mellom Isachsen og kjæresten i sommer, så nå passer det ekstra godt å fokusere på karrieren. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Vikariatet er et resultat av at hun ble kjent med sin nåværende med-programleder Niklas Baarli under sommerens Farmen-innspilling.

- Da nevnte han at denne stillingen kanskje ville komme opp rett over sommeren. Og slik startet ballen å rulle - jeg viste interesse til ham der inne, men han tenkte nok at det sikkert bare var fordi vi var inne på gården og så videre. Men, slik ble det!

- Håper på mer TV

Selv har Isachsen tilbragt mye tid på TV, men nå er det hennes tur å stå på andre siden av mikrofonen. Det føler hun seg klar for, og tror journalistrollen blir spennende.

- Jeg er oppriktig nysgjerrig på folk, og det er vel alltids en fin egenskap om man skal intervjue andre. I tillegg er jeg glad i å jobbe med TV, sier hun.

- Dette er jo ikke akkurat grave-journalistikk men heller feel good for både den som kommer på besøk og dem som ser på. Jeg ser mer på det som en samtale mellom folk som gjerne kjenner hverandre fra før av, og som ofte er i samme bransje. Det gjør jo også at samtalen flyter lettere.

Hun kan fortelle at noe av det hun gleder seg mest til, er å jobbe i et fellesskap av kolleger.

NY DUO: Sophie Elise Isachsen og Niklas Baarli skal være programledere for God Kveld Norge fremover. Foto: Espen Solli via instagram @godkveldnorgetv2
NY DUO: Sophie Elise Isachsen og Niklas Baarli skal være programledere for God Kveld Norge fremover. Foto: Espen Solli via instagram @godkveldnorgetv2 Vis mer

- Å ha en fast arbeidsplass med en gjeng har jeg aldri hatt før. Jeg har kun jobbet på konsepter som fullføres etter noen måneder, eller for meg selv på hjemmekontor, forteller Isachsen.

Isachsen kan ikke røpe noe for høstens planer - men innrømmer at hun gru-gleder seg til med-programleder Baarlis påfunn.

- Å bli kødda med av Niklas både gruer og gleder jeg meg til, jeg vet han har planlagt et par ganske fæle ting, forteller hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer