Lorenzo Lamas

Lorenzo Lamas til KK: – Jeg var trofast mot alle mine koner, men det så jo ikke sånn ut fra deres ståsted

Spenningen lå i luften da KKs reporter ble med Lorenzo Lamas på helikoptertur.

LORENZO LAMAS: Lorenzo Lamas og KK-journalist Hege Løvstad Toverud etter flyturen over Los Angeles, der Lorenzo Lamas satt bak spakene, med KKs utsendte begeistret ved siden av. FOTO: Susanne Kindt.
LORENZO LAMAS: Lorenzo Lamas og KK-journalist Hege Løvstad Toverud etter flyturen over Los Angeles, der Lorenzo Lamas satt bak spakene, med KKs utsendte begeistret ved siden av. FOTO: Susanne Kindt. Vis mer
Publisert

Ville han si ja? Eller kanskje avfeie oss med et fnys? Jeg var en anelse skjelven da jeg trykket av gårde e-posten fra KK. Det er ikke hver dag man spør om en helikoptertur over Los Angeles, med Lorenzo Lamas bak spakene.

Jeg hadde skrevet en sak om Lorenzo i KK nylig. En skrivebordssak som ble født av det enkle spørsmålet: «Lurer på hvordan det har gått med han kjekke fra Falcon Crest?». Lorenzo Lamas var en av 80-tallets store stjerner, kjent fra rollen som Lance i «Falcon Crest». Han spilte blond college-kjekkas i «Grease», og på 90-tallet kjørte han motorsykkel så det lange håret flagret i «Renegade».

Men hva gjorde han nå? I researchen fant jeg ut at Lorenzo hadde vært gift fem ganger – og blitt skilt like mange. Han har seks barn, og de senere år hadde han hatt en egen realityserie som fulgte familien tett på livet.

Jeg visste at han har norske røtter, gjennom sin mor Arlene Dahl. Men det som overrasket meg mest, var at Lorenzo Lamas nå hadde omskolert seg, og jobbet fulltid som helikopterpilot. En idé tok form, og siden trengte den seg frem med voldsom kraft: Jeg måtte spørre om en flytur med Lorenzo Lamas!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer