Blake Lively:

Løste kleskrisen på uventet vis

Gravide Blake Lively gjorde det beste ut av en vrien situasjon.

BLAKE LIVELY: Og ektemannen Ryan Reynolds venter sitt fjerde barn sammen. FOTO: NTB
BLAKE LIVELY: Og ektemannen Ryan Reynolds venter sitt fjerde barn sammen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Blake Lively (35) og ektemannen Ryan Reynolds (46) venter sitt fjerde barn sammen. Fra før har de døtrene James (8), Inez (6) og Betty (3).

Etter fire graviditeter, har den tidligere Gossip Girl-stjernen fått mye ros for gravidantrekkene hun har valgt på den røde løperen. Ofte stråler hun i kjoler som fremhever den voksende magen.

Men det er ikke alltid like lett å finne et passende antrekk. Én ting er den klassiske kleskrisen hvor du stresser rundt og prøver minst fem kjoler, kun få minutter før du skulle vært på plass i selskapet. En annen ting er når gravidmagen setter en stopper for antrekkene – fordi ingenting passer lenger.

Med mindre man har noen triks på lur – slik den kommende firebarnsmoren nylig delte med sine 38 millioner følgere.

Viser at det er ikke så farlig

På Instagram deler den vordende firebarnsmoren et bildet av seg selv hvor hun står stylet foran en vegg. Men antrekket er kanskje ikke like gjennomtenkt som en først skulle tro.

Det er frustrerende når favorittplaggene ikke lenger passer fordi du har gått opp eller ned i vekt, eller blitt gravid. Det kjenner Hollywood-stjernen seg igjen i.

35-åringen fikk ikke igjen glidelåsen på skjørtet, ei heller knappen på fremsiden av kjolen.

Fremfor å bytte ut hele garderoben med gravidklær, kom A Simple Favor-skuespilleren opp med en kreativ løsning: hun kledde på seg begge plaggene, og la ved en forklarende bildetekst til følgerne:

«Når glidelåsen bak på skjørtet ikke vil lukkes og knappen foran på kjolen ikke vil kneppes igjen, ha på begge deler. Hvem sier at to feil ikke blir én rett??»

Lively har dermed kombinert to plagg som er blitt for små, til å se ut som ett plagg som sitter perfekt.

FOTO: @blakelively/Instagram
FOTO: @blakelively/Instagram Vis mer

Humorstikk på egen bekostning

Lively er ikke fremmed for å bruke humor i sosiale medier. Hun og ektemannen har ved flere anledninger sendt humorstikk på hverandres bekostning – til glede for fansen.

35-åringen er heller ikke fremmed for humorstikk på egen bekostning.

Nylig delte hun et «før og etter»-bilde sammen med sin personlige trener. På det første bildet, tatt før graviditeten, poserer hun med flat mage, mens på bildet tatt nylig er magen blitt vesentlig mye større. Noe som har sin helt naturlige forklaring: hun er gravid.

Elsker foreldrerollen

Både Reynolds og Lively har uttalt til pressen tidligere at de elsker å være foreldre. De har valgt vekk flere større roller for å fokusere på barna og å være der for de tre, snart fire, små.

«Jeg nyter å være en tilstedeværende far. Jeg elsker å levere dem på skolen på morgenen, og hente dem,» sa Reynolds i et nylig intervju.

Mens Lively uttalte følgende i et intervju med Harper's Bazaar da hun ble spurt om det å være mamma:

«Jeg tror jeg virkelig, virkelig, virkelig, virkelig elsker det, for jeg er besatt av barna mine».

Det var i september i fjor paret avslørte at de venter sitt fjerde barn.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer