Overrasker

«Love Actually»-skuespiller: - Filmen er drit

Skuespiller Lulu Popplewell mener filmen fremstiller kvinnene som «passive objekter».

LULU POPPLEWELL: Skuespilleren spilte Emma Thompson og Alan Rickmans datter i Love Actually. Foto: Skjermdump
LULU POPPLEWELL: Skuespilleren spilte Emma Thompson og Alan Rickmans datter i Love Actually. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Det går ikke en jul forbi uten at «Love Actually» er blitt satt på TV-skjermen en eller to ganger. Finnes det egentlig noen som ikke liker den filmen? Joda, det er nok noen som gjør det.

Nylig fant vi ut at det faktisk er en «Love Actually»-skuespiller som ikke er fan av filmen! Det er absolutt ingen hemmelighet at skuespillere kan se tilbake på prosjekter de har gjort og lure litt på hvorfor de sa ja til det, men når filmen er en så stor suksess og blir spilt av år etter år, blir man jo litt overrasket når man hører det.

Lulu Popplewell (29) hadde ikke den største rollen i filmen, men du kjenner henne garantert igjen når du ser bilde av henne. Hun spilte datteren til Emma Thompson (61) og Alan Rickman - to legendariske skuespillere.

- Filmen er drit

Siden den gang har ikke skuespillerkarrieren til Popplewell tatt helt av, men hun har heller prøvd seg på stand up-scenen. Nylig stilte hun opp i podcasten Almost Famous med Barnaby Slater.

«Love Actually»-skuespiller: - Filmen er drit

Der snakkes det om det ene og det andre i tre kvarter, men det «touches» selvfølgelig innom «Love Actually».

Popplewell forteller at hun ikke angrer på det at hun var med i filmen, men er ganske tydelig på at hun ikke er fan av suksessen.

- Filmen er drit, sier skuespilleren rett ut.

«Love Actually»-skuespiller: - Filmen er drit

- Jeg synes den har blitt dårligere med årene, legger hun til og forklarer at årsaken til det har mye med hvordan kvinnene i filmen blir fremstilt.

Hun mener kvinnene blir «passive objekter» i filmen, og det kommer også frem at forholdene i filmen ikke ville vært slik i dag.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer