«Love Actually»:

«Love Actually»-stjerna: - Jeg hater å se klipp fra filmen

Martine McCutcheon (41) innrømmer at hun ikke er like fan av filmen som resten av verden er.

«LOVE ACTUALLY»: I et nytt intervju med BBC innrømmer Martine McCutcheon at hun ikke klarer å se på ting hun tidligere har gjort. FOTO: NTB scanpix
«LOVE ACTUALLY»: I et nytt intervju med BBC innrømmer Martine McCutcheon at hun ikke klarer å se på ting hun tidligere har gjort. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi husker vel alle Martine McCutcheon (41) - som gjennom megasuksessen «Love Actually» (2003) ble et kjent navn verden over - og det nærmest over natten.

Skuespilleren, som allerede var rikskjendis i England etter å ha lansert en suksessfull popkarriere og spilt i såpeserien «Eastenders», fikk en av de mest sentrale og kanskje søteste rollene i den romantiske komedien - som Hugh Grants (statsministeren) flamme Natalie (hvem glemmer vel den legendariske kyssescenen til «All I Want For Christmas Is You»?).

Men i et nylig intervju med BBC Breakfast forteller 41-åringen at hun selv ikke er så fan av filmen - og at hun faktisk ikke klarer å se på seg selv i den romantiske filmen.

- Jeg hater å se på det. Det gjør meg ikke noe å se på de andre skuespillerne, men å se meg selv gjøre alle de latterlige ansiktsgrimasene på den store skjermen, nei ... Jeg klarer ikke å se på noe jeg har gjort tidligere, sier hun lattermildt.

- Jeg savnet å stå på scenen

Tiden etter filmsuksessen har imidlertid vært alt annet enn enkel for 41-åringen. Blant annet har hun vært rammet av alvorlig sykdom, depresjon og økonomiske vanskeligheter (pssst, har du fått med deg denne romantiske og triste scenen som ble slettet fra «Love Actually»?).

ME: I 2011 fikk Martine McCutcheon diagnosen ME.
ME: I 2011 fikk Martine McCutcheon diagnosen ME. Vis mer

I 2011 ble hun diagnostisert med kronisk utmattelsessyndrom - ME, etter at hun tilslutt endte opp i en rullestol som etter å ha vært veldig dårlig og sliten over en lengre periode. Etter dette ble hun også alvorlig deprimert, og holdt seg innestengt hjemme i over én måned. (Psst: Helene (27) ble frisk fra ME takket være omstridt metode!)

I tidligere intervjuer har Martine forklart hvordan hun kollapset over 20 ganger og la på seg mange kilo, før legene fant ut hva som egentlig feilet henne. Skuespillerinnen ble tilslutt så syk at hun ikke kunne jobbe, og ble derfor slått personlig konkurs i januar 2013.

Selv om hun har hatt det vanskelig de siste årene, er hun nå tilbake i rampelyset - aktuell med sitt første album på 18 år. Martine, som først slo igjennom med jentegruppa Milan som 15-åring, har tidligere fortalt at musikk har vært en stor trøst. Til BBC Breakfast forteller hun at albumet, som har fått navnet «Lost and Found», er inspirert av hennes kamp med ME-sykdommen.

- Jeg savnet å stå på en scene og fremføre, og visste ikke om jeg noen gang ville klare det igjen. Men musikken og det å være kreativ hjalp meg gjennom den tunge tida og ble en slags medisin for meg. Da jeg jobbet med det ante jeg faktisk ikke at det kom til å bli en plate ut av det, forteller hun.

LES OGSÅ: Hurra, nå kan du endelig se hele «Love Actually 2»-filmen!

LES OGSÅ: «Love Actually»-stjernen har blitt voksen!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer