Love Actually:

«Love Actually»-stjernen er blitt voksen!

Joanna, som spilles av Olivia Olson (23) varmet alle våre hjerter med «All I Want To Christmas Is You». I dag holder hun fortsatt på med musikk.

LOVE ACTUALLY: Husker du den amerikanske eleven som sang «All I Want For Christmas Is You»? Slik ser hun ut i dag! Foto: Afp
LOVE ACTUALLY: Husker du den amerikanske eleven som sang «All I Want For Christmas Is You»? Slik ser hun ut i dag! Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok ikke bare vi i KK.no-redaksjonen som har fast tradisjon å se den romantiske komedien «Love Actually» i jula. Den britiske filmen gjorde stor suksess på norske kinoer i 2003, og i dag, 13 år senere, er den fortsatt populær verden over - også her til lands!

Filmen, som blant annet har Hugh Grant (56), Liam Neeson (64), Colin Firth (56) og Emma Thompson (57) i hovedrollene, tar for seg åtte-ni parallelle historier om kjærlighet, som etterhvert filtrer seg i hverandre. Og vipps så var det jul.

Og vi glemmer jo ikke den skjønne kjærlighetshistorien mellom den unge gutten Sam og den amerikanske utvekslingseleven Joanna. På skoleavslutningen har Sam endelig bestemt seg for å erklære sin kjærlighet til Joanna, som synger «All I Want For Christmas Is You». Ja, jeg får frysninger bare av å tenke på det - de er jo så søte!

LES OGSÅ: 11 filmer som garantert får deg i julestemning

Men hva har egentlig den unge skjønnheten gjort siden 2003? Da «Love Actually» kom ut på begynnelsen av 2000-tallet var Joanna, som spilles av Olivia Olson, bare 11 år. Siden den gang har hun fortsatt med stemmeskuespill og hatt voice-over i blant annet «Phineas og Ferb» og «Adventure Time». Men hun har også fortsatt med sang, og i 2013 ga hun ut sin første EP. I tillegg har hun sin egen YouTube-kanal med over 19.000 følgere.

LES OGSÅ: «Love Actually» skulle egentlig vise en lesbisk kjærlighetshistorie

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer