Mila Kunis

Løy for å få gjennombruddsrollen

Mila Kunis ble avslørt da hun skulle skrive under på kontrakten for rollen i That 70's Show.

MILA KUNIS: Med sitt gjennombrudd som Jackie i That 70's Show, fikk hun også oppleve sitt første kyss som skulle bety mer enn det hun visste på det tidspunktet. FOTO: NTB
MILA KUNIS: Med sitt gjennombrudd som Jackie i That 70's Show, fikk hun også oppleve sitt første kyss som skulle bety mer enn det hun visste på det tidspunktet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Tidligere har KK skrevet om at menn ser på seg selv som gode løgnere og hvorfor det er vanskelig å avsløre partnerens løgner. Mila Kunis (39) har imidlertid innrømmet at hun løy for å få rollen som Jackie Burkhart i «That 70's Show».

Den lettbeinte humorserien gikk på lufta i 1998 til 2006 og ble en stor hit, også her hjemme på norske tv-skjermer. Etter hele åtte sesonger ble skuespillerne nært knyttet til hverandre, og noen mer enn andre.

Mila Kunis og Ashton Kutcher (44) spilte av og på-kjærester gjennom flere sesonger. Det skulle likevel ta nærmere tjue år før de to skulle finne sammen som kjærester i virkeligheten.

Første kyss

Kunis har tidligere fortalt at hennes første kyss var i en scene under innspillingen av That 70's Show med nettopp Kutcher – hennes nåværende ektemann.

Kutcher uttalte i et intervju fra 2017 at han trodde han var hennes første kyss den gangen, og at det i dag er rart å ha deres første kyss dokumentert i en tv-serie.

Løy om alderen

Kunis skal ha innrømmet å ha løyet om alderen sin for å bli tatt inn til audition til tv-serien som i utgangspunktet så etter «eldre tenåringer».

I et nytt intervju med Vanity Fair åpner hun opp om ryktene som har florert i mange år. Hun var 14 år da hun løy om at hun var 18 år for å kunne få komme på audition.

«Det går et rykte om at jeg kanskje løy om alderen min. Jeg vil gjøre det veldig klart nå at jeg løy. Jeg gjorde det,» sier Kunis i Vanity Fair-intervjuet.

THAT 70's SHOW: Den ikoniske gjengen fra hit-serien. FOTO: NTB
THAT 70's SHOW: Den ikoniske gjengen fra hit-serien. FOTO: NTB Vis mer

Etter at hun hadde overbevist produksjonen om at hun var riktig person for rollen, var hun nødt til å signere en formell kontrakt. I kontrakten huket hun av for at hun trengte en lærer på settet. Produksjonen skal ha spurt om hvorfor - før hun skal ha slengt ut at hun «forresten er 14 år» og ville ha behov for undervisning underveis.

Serieskaperne skal ha akseptert at den unge skuespilleren løy om alderen, ettersom de allerede var bestemt på at Mila Kunis var rett person for rollen. Det skulle vise seg å være lurt, for serien ble suksess, og Kunis har blitt en av Hollywoods store yndlinger.

I senere tid har hun også uttalt at det på innspillingstiden var vanlig at eldre tenåringer og 20-åringer spilte yngre tenåringer, men at hun selv skilte seg ut, da hun faktisk var på samme alder som rollefiguren.

ASHTON OG MILA: Lite visste de to kollegaene på 90-tallet at de tiår senere skulle falle pladask for hverandre og etablere familie sammen. FOTO: NTB
ASHTON OG MILA: Lite visste de to kollegaene på 90-tallet at de tiår senere skulle falle pladask for hverandre og etablere familie sammen. FOTO: NTB Vis mer

Lovlig?

Kutcher har også lurt på om det i det hele tatt var lovlig at han var 19 år og kysset med den 14-årige motspilleren.

Til tross for romansen mellom Kutcher og Kunis på skjermen, var de kun venner i rundt 20 år før kjærligheten endelig blomstret. Etter at de hadde tatt opp kontakten igjen, hadde Kutcher intensjoner om å koble 39-åringen med en kompis.

Det snudde imidlertid fort da de to tilbrakte mer tid sammen. Paret giftet seg i 2015 og har i dag to barn sammen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer