Mila Kunis

Løy for å få gjennombruddsrollen

Mila Kunis ble avslørt da hun skulle skrive under på kontrakten for rollen i That 70's Show.

MILA KUNIS: Med sitt gjennombrudd som Jackie i That 70's Show, fikk hun også oppleve sitt første kyss som skulle bety mer enn det hun visste på det tidspunktet. FOTO: NTB
MILA KUNIS: Med sitt gjennombrudd som Jackie i That 70's Show, fikk hun også oppleve sitt første kyss som skulle bety mer enn det hun visste på det tidspunktet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Tidligere har KK skrevet om at menn ser på seg selv som gode løgnere og hvorfor det er vanskelig å avsløre partnerens løgner. Mila Kunis (39) har imidlertid innrømmet at hun løy for å få rollen som Jackie Burkhart i «That 70's Show».

Den lettbeinte humorserien gikk på lufta i 1998 til 2006 og ble en stor hit, også her hjemme på norske tv-skjermer. Etter hele åtte sesonger ble skuespillerne nært knyttet til hverandre, og noen mer enn andre.

Mila Kunis og Ashton Kutcher (44) spilte av og på-kjærester gjennom flere sesonger. Det skulle likevel ta nærmere tjue år før de to skulle finne sammen som kjærester i virkeligheten.

Første kyss

Kunis har tidligere fortalt at hennes første kyss var i en scene under innspillingen av That 70's Show med nettopp Kutcher – hennes nåværende ektemann.

Kutcher uttalte i et intervju fra 2017 at han trodde han var hennes første kyss den gangen, og at det i dag er rart å ha deres første kyss dokumentert i en tv-serie.

Løy om alderen

Kunis skal ha innrømmet å ha løyet om alderen sin for å bli tatt inn til audition til tv-serien som i utgangspunktet så etter «eldre tenåringer».

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer