Birgit Skarstein:

Lurte samboeren: - Jeg har jo hatt litt dårlig samvittighet

Birgit Skarstein fortalte nærmest ingen at hun gjemte seg bak «Hytta».

AVMASKET: Birgit Skarstein måtte forlate «Maskorama» etter første episode. Foto: Ulrik Kramer / NRK
AVMASKET: Birgit Skarstein måtte forlate «Maskorama» etter første episode. Foto: Ulrik Kramer / NRK Vis mer
Publisert

Lørdag kveld gikk startskuddet for den tredje sesongen av «Maskorama».

Programmet går ut på at kjendiser gjemmer seg bak kostymer samtidig som de fremfører et musikalsk innslag på direktesendt TV, og det har skapt stort engasjement blant seere som ivrig gjetter på hvem som skjuler seg bak maskene.

Mot slutten av programmet må en av deltakerne forlate konkurransen og vise sin identitet. Under sesongens første sending var det «Hytta» som fikk færrest stemmer, og dermed måtte ta av seg masken.

- Litt dårlig samvittighet

Bak «Hytta» var det ingen ringere enn den paralympiske idrettsutøveren Birgit Skarstein (33) som skjulte seg. Skarstein har utmerket seg i både roing og langrenn.

Noe av det som gjør «Maskorama» så spennende er at det er svært hemmelig hvem som faktisk skjuler seg bak kostymene. Faktisk er det nærmest ingen som vet hvem som synger direkte på NRK lørdagene som kommer.

Det kan medføre litt frustrasjon for deltakernes nærmeste, noe Skarstein har fått erfare. Det forteller hun om i «Maskorama-podkasten» på NRK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer