Iman

- Lyv aldri om alderen din, du har jobbet hardt for å komme dit!

Hvem hadde trodd at disse 15 Hollywood-damene har bikket 50?

HOLLYWOOD: Disse kjendisdamene har alle bikket 50 år - og noen er til og med over 60 og 70! Scroll deg ned i saken for å se flere freshe Hollywood-babes! Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD: Disse kjendisdamene har alle bikket 50 år - og noen er til og med over 60 og 70! Scroll deg ned i saken for å se flere freshe Hollywood-babes! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood oser av den ene skjønnheten etter den andre, men det er ikke lenger sånn at man «går ut på dato» etter en viss alder - det er blant andre skuespillerne Halle Berry (50), Sandra Bullock (52), Sharon Stone (59), Bo Derek (60) og Helen Mirren (71) gode eksempler på! (PSST: Her er 10 kjendiser som ALDRI blir eldre!)

Det spiller ingen rolle om du har bikket 50, 60 eller 70 år - så lenge du beholder smilet og humoren er gløden på plass! Det hevder i alle fall Sharon Stone: 

- Jeg er klar over at rumpa mi ser ut som en pose med «flapjacks», men jeg prøver ikke å være være verdens hotteste dame. Man kommer til et punkt hvor man spør seg selv: «hva er egentlig sexy?». Det handler ikke bare om størrelsen på brystene dine. Det handler om å være til stede, ha det gøy og å like seg selv nok, har Stone uttalt i et intervju med Harper’s Bazaar.

SUPERHOT: Sharon Stone oppfordrer deg til å smile og beholde humøret for å se smashing ut - uansett alder! Foto:  Foto: NTB Scanpix
SUPERHOT: Sharon Stone oppfordrer deg til å smile og beholde humøret for å se smashing ut - uansett alder! Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

Se stor bildekarusell av de 15 superflotte Hollywood-damene som alle har bikket 50 år nederst i saken!

LES OGSÅ: - Jeg er redd for at jeg kommer til å bli hun bitre kattedama som overlevde alle vennene sine

- Når man når en viss alder er ikke det å være tynnest mulig spesielt attraktivt

Den somaliske supermodellen Iman Abdulmajid (61), som var kona til den nå avdøde artisten David Bowie (1947 - 2016), sa i et intervju med Yahoo Beauty i 2015 at man aldri skal si at man er yngre enn man er.

- Lyv aldri om alderen din, du har jobbet hardt for å komme dit!

Til magasinet Rolling Out har hun også påpekt at det ikke er noe vits i å strebe etter å være så tynn som mulig, fordi at det bare bidrar til at man ser eldre ut.

- Ikke prøv å se så tynn ut som mulig. Når man når en viss alder er ikke det å være tynnest mulig spesielt attraktivt. Du blir overrasket over hvor mye to ekstra kilo gjør for deg - man ser både sunnere, yngre og mer attraktiv ut!

LES OGSÅ: Så mye påvirker livsstil utseendet ditt

SKJØNNHETER: Det er 10 år som skiller Iman Abdulmajid (61) og Cindy Crawford (51) - det skulle man ikke tro, for de ser nemlig like flotte ut begge to!
 Foto:  Foto: NTB Scanpix
SKJØNNHETER: Det er 10 år som skiller Iman Abdulmajid (61) og Cindy Crawford (51) - det skulle man ikke tro, for de ser nemlig like flotte ut begge to! Foto: Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Til og med jeg ser ikke ut som Cindy Crawford når jeg våkner!

Men selvfølgelig, man er nødt til å opprettholde gode treningsrutiner, balansert kosthold og kanskje bruke én og annen ansiktsmaske i ny og ne for å se like smashing ut som man gjorde da man var i 20-årene. Det vet Cindy Crawford (51), som er den første «moderne supermodellen» og som har prydet forsiden til over 600 magasiner, alt om!

– Til og med jeg ser ikke ut som Cindy Crawford når jeg våkner! Ansiktet du har når du er 25 år er det ansiktet Gud ga deg. Men ansiktet du har etter at du er 50, det er det ansiktet du har jobbet for, har hun tidligere uttalt ifølge Contact Music.

LES OGSÅ: Slik beskytter du barna mot kroppspresset

Under har vi samlet 15 superflotte Hollywood-damer som alle har bikket 50 år!
 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer