Kelly Clarkson:

Må betale eksen over 10 millioner kroner pluss bidrag

Kveg, snøscootere og millioner av kroner er bare noe av det Kelly Clarkson må avse til sin eksmann i deres store skilsmisseoppgjør.

OPPGJØRET ER KLART: Kelly Clarkson søkte om skilsmisse fra ektemann og manager Brandon Blackstock i 2020. Først nå er det klart hvem som får hva. Foto: NTB.
OPPGJØRET ER KLART: Kelly Clarkson søkte om skilsmisse fra ektemann og manager Brandon Blackstock i 2020. Først nå er det klart hvem som får hva. Foto: NTB. Vis mer
Publisert

Kelly Clarksons skilsmisse fra Brandon Blackstock er offisielt i havn. 39-åringen, som kom på andreplass etter Kurt Nilsen i World Idol i 2004, må betale store summer i årene som kommer. Både til eksmann og barna deres.

Det er nå klart at hun skal betale Blackstock en enorm engangssum: 1,3 millioner amerikanske dollar. Altså over ti millioner norske kroner. I tillegg skal sangfuglen også betale månedlige barnebidrag til den nette sum av 45 601 dollar. Noen tastetrykk på en valutakalkulator omregner dette til 370 000 kroner per måned.

Barna skal vaksineres

Ifølge People skal eksparet ha blitt enig om delt omsorg for de to barna, River Rose på sju år og Alexander på fem år. Likevel kommer barna til å bo på Clarkons residens i Los Angeles.

Noe annet som ble fastsatt i avtalen mellom Clarkson og Blackstock er at begge barna vil bli vaksinert mot koronavirus. Dette fordi de vil bli nødt til å reise en del ut av staten for å besøke faren sin på parets tidligere ranch i Montana, hvor Blackstock fremdeles bor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer