Kelly Clarkson:

Må betale eksen over 10 millioner kroner pluss bidrag

Kveg, snøscootere og millioner av kroner er bare noe av det Kelly Clarkson må avse til sin eksmann i deres store skilsmisseoppgjør.

OPPGJØRET ER KLART: Kelly Clarkson søkte om skilsmisse fra ektemann og manager Brandon Blackstock i 2020. Først nå er det klart hvem som får hva. Foto: NTB.
OPPGJØRET ER KLART: Kelly Clarkson søkte om skilsmisse fra ektemann og manager Brandon Blackstock i 2020. Først nå er det klart hvem som får hva. Foto: NTB. Vis mer
Publisert

Kelly Clarksons skilsmisse fra Brandon Blackstock er offisielt i havn. 39-åringen, som kom på andreplass etter Kurt Nilsen i World Idol i 2004, må betale store summer i årene som kommer. Både til eksmann og barna deres.

Det er nå klart at hun skal betale Blackstock en enorm engangssum: 1,3 millioner amerikanske dollar. Altså over ti millioner norske kroner. I tillegg skal sangfuglen også betale månedlige barnebidrag til den nette sum av 45 601 dollar. Noen tastetrykk på en valutakalkulator omregner dette til 370 000 kroner per måned.

Barna skal vaksineres

Ifølge People skal eksparet ha blitt enig om delt omsorg for de to barna, River Rose på sju år og Alexander på fem år. Likevel kommer barna til å bo på Clarkons residens i Los Angeles.

Noe annet som ble fastsatt i avtalen mellom Clarkson og Blackstock er at begge barna vil bli vaksinert mot koronavirus. Dette fordi de vil bli nødt til å reise en del ut av staten for å besøke faren sin på parets tidligere ranch i Montana, hvor Blackstock fremdeles bor.

Selv om Clarkson får begge eiendommene i Montana, skal eksmannen betale henne 2000 dollar i måneden mens han bor på ranchen i Montana, frem til juni.

LES OGSÅ: Pamela Anderson: Deler brutalt ærlig innlegg

Men om du trodde pengestrømmen stopper der, så tro om igjen. I tillegg til engangssummen og barnebidrag, skal Clarkson også betale månedlige bidrag til eksmannen.

Blackstock, som for øvrig er stesønnen til countreysangeren Reba McEntire, skal nemlig få utbetalt 115 000 dollar hver måned frem til 31. januar 2024. Det er nesten én million norske kroner hver måned.

Likevel er dette et betydelig lavere beløp enn det som ble fastsatt i fjor sommer.

Kveg og kjøretøy

Ifølge rettsdokumentene får Clarkson beholde familiens kjæledyr, flere biler og en flysimulator. Mens Blackstock beholder deres tidligere felles kveg, husdyr, arbeidshunder og hester. Men også dingser i all mass vil tilfalle han. Som flere kjøretøy, en ATV, flere snøscootere og en golfsimulator. Pluss et par klokker fra Patek Philippe.

Brandon Blackstocks far var manager for Kelly Clarkson i 13 år, frem til paret giftet seg i 2013 etter å ha datet i to år. Da tok den yngre Blackstock over, og ble manager for sin kone.

SKILLES: Barna til Kelly Clarkson og Brandon Blackstock er forventet å reise en del mellom Los Angeles og Montana nå etter skilsmissen. Her bilde av familien på trilletur fra 2017. Foto: NTB.
SKILLES: Barna til Kelly Clarkson og Brandon Blackstock er forventet å reise en del mellom Los Angeles og Montana nå etter skilsmissen. Her bilde av familien på trilletur fra 2017. Foto: NTB. Vis mer

Clarkson søkte om skilsmisse i juni 2020 etter sju års ekteskap. I fjor sommer skal hun ha søkt om å bli erklært lovmessig skilt, ifølge dokumenter People har. Der skal sangeren ha argumentert for at hun og Blackstock begge fortjener muligheten til å bygge et nytt liv.
I august i fjor gikk skilsmissen i gjennom.

LES OGSÅ: Josh Duhamel: - Visste tidlig at hun var den rette

Samme måned som en fylkesdommer i Los Angeles vedtok at hun skulle betale nærmere 200 000 amerikanske dollar i månedlige bidrag til eksmann og barn, fortalte en kilde til People at sangeren hadde det mer enn bra.

«Hun har det kjempebra og ser fremover. Hun gleder seg over det faktum at hun har barna mesteparten av tiden og koser seg med å tilbringe tid med dem,» sa den samme kilden.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer