Sommerhytta:

Må leie ut hytta etter seieren

– Det blir litt rart at det skal bo andre folk der, sier «Sommerhytta»-vinnerne.

SOMMERHYTTA: Benjamin Martinsen og Eli Rebekka Haugen gikk av med seieren av «Sommerhytta». Foto: Christine Skarstein / TV 2
SOMMERHYTTA: Benjamin Martinsen og Eli Rebekka Haugen gikk av med seieren av «Sommerhytta». Foto: Christine Skarstein / TV 2 Vis mer
Publisert

Det populære TV 2-programmet «Sommerhytta» har tatt Norge med storm, hvor mange tv-titterne følger spent med for å se hvilket av de fire deltakerparene som stikker av med ukens gullhammer - og hvem som til slutt vinner hele hytta.

I slutten av juni var det duket for finale hvor de fire ulike parene kjempet om å vinne sin sommerhytte. Til slutt var det Eli Rebekka Haugen (24) og Benjamin Martinsen (25) som gikk av med seieren.

– Det å komme tilbake var litt rart, men samtidig var det helt naturlig. Det var som å komme hjem, forteller Haugen til TV 2.

Programmet blir nemlig spilt inn ett år før det vises på tv. Derfor har ikke vinnerparet hatt tilgang på hytta før finalen ble sendt på tv i slutten av juni måned.

Må leie den ut

Til TV 2 forteller Haugen at med ny hytte følger det nye utgifter, og derfor ser de seg nødt til å leie ut hytta på Airbnb.

– Det er en del nye utgifter med hytta, så det kommer til å hjelpe en del å leie den ut. Nå prøver vi å finne logistikken på hvordan vi skal gjøre det, så det krever litt forhåndsarbeid, forteller Haugen, og legger til:

– Det blir litt rart at det skal bo andre folk der, men jeg ser mest fordelene med det. Men det er fint at hytta blir brukt når vi ikke er der.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer