Prinsesse Madeleine

Madeleine delte private bilder fra solfylt familieferie på Maldivene

Se de sjarmerende bildene av den svenske prinsessefamilien.

Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Madeleine (33) og hennes familie har de siste dagene flyktet fra Skandinavia-kulden, og hygget seg med sol, sommer og varme på luksuriøse Maldivene i Indiahavet. 

Torsdag delte prinsessen seks søte bilder fra familieferien sin offisielle Facebook-side. Se alle bildene her eller i bildekarusellen over.

Bildene viser prinsesse Leonore (snart 2) og prins Nicolas (6 mnd.) på stranden med deres flotte mamma, og på et av bildene koser lille Leonore seg med en iskrem - som seg hør og bør i varmere strøk.

Det er trolig pappa Chris O'Neill (41) som er fotografen. 

Til bildene skriver prinsessen: «Familietid, som dessverre ble avbrutt. Så synd at vi ikke bare ble spurt om å bli tatt bilde av, for her er noen søte».

Får støtte av folket

Madeleine hinter nemlig til paparazzi-bilder av familien som blant annet er blitt publisert av svenske Expressen. I kommentarfeltet til bildene den flotte 33-åringen har publisert på sosiale medier skriver folket at de støtter henne.

«Da jeg ikke er en offentlig person kan jeg ikke forestille meg hvor vanskelig dette kan være, men jeg lider med dere. Skammelig av dem å gjøre dette. Bare forsøk å riste dette av dere, og fortsett å nyte familietiden», skriver en som heter Jessica Gerrby.

En av prinsessens følgere, Ann Sofie Larsson, skriver: «Takk så mye for at dere ville dele disse fine bildene! Utrolig trist at paparazziene ikke kan respektere deres privatliv. Håper allikevel dere har en forsatt fin ferie!»

Delte nytt bilde av bursdagsbarnet

Her hjemme har vår egen kongefamilie delt nye, offisielle bilder tatt av den internasjonale anerkjente norske fotografen Jørgen Gomnæs (34), og senest onsdag delte de tre nye bilder av prinsesse Ingrid Alexandra i anledning 12-årsdagen hennes torsdag 21. januar.

På to av bildene er den fremtidige dronningen fotografert alene, mens hun på et av bildene poserer sammen med mor og far kronprinsesse Mette-Marit (42) og kronprins Haakon (42).

BURSDAGSBARN: Torsdag 21. januar fyller prinsesse Ingrid Alexandra 12 år. Dette bildet er delt i forbindelse med fødselsdagen, og viser to stolte foreldre med sitt skjønne bursdagsbarn. Foto: Jørgen Gomnæs / Kongehuset.no
BURSDAGSBARN: Torsdag 21. januar fyller prinsesse Ingrid Alexandra 12 år. Dette bildet er delt i forbindelse med fødselsdagen, og viser to stolte foreldre med sitt skjønne bursdagsbarn. Foto: Jørgen Gomnæs / Kongehuset.no Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer