Madonna:

Madonna funnet bevisstløs hjemme hos seg selv

64-åringen fraktet i all hast til sykehus.

MADONNA: Fansen fikk seg en støkk da det kom frem at Madonna hadde blitt lagt inn på intensivavdelingen etter hun ble funnet bevisstløs hjemme hos seg selv. FOTO: NTB
MADONNA: Fansen fikk seg en støkk da det kom frem at Madonna hadde blitt lagt inn på intensivavdelingen etter hun ble funnet bevisstløs hjemme hos seg selv. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Artisten og ikonet Madonna har hatt noen harde dager. Lørdag 24. juni ble hun funnet bevisstløs hjemme hos seg selv i New York og der etter fraktet i all hast til sykehus.

Det skriver Page Six, som forteller at 64-åringen ble intubert i minst en natt og at datteren, Lourdes Leoin var ved hennes side gjennom prøvelsen.

Flere dager på intensiven

Madonnas maneger gjennom mange år, Guy Oseary, delte onsdag forrige uke et innlegg på Instagram. Der skrev han at hans klient hadde utviklet en alvorlig bakteriell infeksjon, som førte til at hun måtte tilbringe flere dager på intensivavdelingen.

Mens kilder kunne fortelle til Page Six per 28. juni at hun var skrevet ut fra intensivavdelingen, skrev manegeren at hun fortsatt var under medisinsk behandling og at de forventet at hun kom til å bli helt frisk.

Likevel vil sykdommen få videre konsekvenser, både for popdronningen og hennes millioner av fans. Den planlagte verdensturneen «The Celebration Tour», er nå blitt utsatt.

Bekymrede fans

Artisten har selv ikke lagt ut noe på sosiale medier om sykdommen. Men fans har uttrykt sin bekymring for hennes helsetilstand i kommentarer under det siste innlegget hennes.

«Jeg har akkurat lest nyheten om din helsesituasjon. Jeg er så bekymret og håper du blir bra snart», skriver en av følgerne hennes- mens en annen er bekymret for at hun likevel skal gjennomføre turneen:

«Vær så snill og ikke gjennomføre turneen, helsen din er førsteprioritet. Ta vare på deg selv, Madonna. (...) Sender deg positv energi.. Dette greier du, min dronning».

Madonna er en av de mestselgende kvinnelige kunstnerne i verden med mer 275 millioner solgte album, så det er ikke rart at hun har en fanskare som virkelig kjenner på det når deres «material girl »blir syk.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer