Lourdes Leon

Madonnas datter betalte for utdannelsen sin selv

Det kommer ikke gratis – å være datteren til Madonna.

PÅ EGNE BEN: Madonnas datter Lourdes Leon letter på sløret i et intervju med Vogue hvordan det er å være datteren til Madonna. Her fra The Met Gala i 2021 FOTO: Matt Baron/Shutterstock/ NTB
PÅ EGNE BEN: Madonnas datter Lourdes Leon letter på sløret i et intervju med Vogue hvordan det er å være datteren til Madonna. Her fra The Met Gala i 2021 FOTO: Matt Baron/Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Da Madonnas datter Lourdes Leon (24) debuterte på The Met Gala i 2021, stilte hun i rosa strassantrekk fra Moschino – og i kjent stil med ubarberte armhuler.

Pressen var ikke sene om å knipse, og Lourdes heller ikke redd for å posere.

ROSA PÅ BALL: Lourdes Leon på The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute gala i 2021, som markerte åpningen av utstillingen «In America: A Lexicon of Fashion». FOTO: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
ROSA PÅ BALL: Lourdes Leon på The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute gala i 2021, som markerte åpningen av utstillingen «In America: A Lexicon of Fashion». FOTO: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer

Lourdes har åpenbart gått en god skole hos mamma, som aldri har vært redd for kontroverser. I en alder av 63 stilte Madonna høsten 2021 på MTV-gallaen i et mildt sagt frekt skinnkorsett med tilhørende lakk-utstyr, og på Instagram skrev hun: «Og de som sa jeg ikke kom til å vare».

Lourdes er ikke dårligere når hun inntar den røde løperen. Og før kjendisdatteren gikk opp den ikoniske trappen på Metropolitan Museum of Art i New York, sammen med det ypperste av kjendiser Amerika har å by på, tok hun seg tid til å posere.

IKKE SKÅREN FOR TUNGA: Lourdes Leo er kjent for sin uredde stil, og for å stå opp for LGBTQ+-rettigheter. FOTO: Theo Wargo/Getty Images/AFP/NTB
IKKE SKÅREN FOR TUNGA: Lourdes Leo er kjent for sin uredde stil, og for å stå opp for LGBTQ+-rettigheter. FOTO: Theo Wargo/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

Bare prøv dere!

Lourdes Leon er Madonnas eldste barn, og moren skal ikke ha vært tilstede på The Met Gala.

Der Madonna har skapt overskrifter gjennom en snart 40 år lang karriere, pryder Lourdes coveret på september-utgaven at Vogue, sammen med Bella Hadid, Kaia Gerber, Precious Lee, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi og Yumi Nu.

Artikkelen har tittelen. «Generation America: The Models Changing an Industry», og i intervjuet letter Lourdes på sløret om hvordan det er å være datteren til Madonna:

– Folk tror jeg er en talentløs rik unge som har fått alt rett i fanget, men det er jeg ikke, sier Leon til Vogue, og utdyper at hun betalte for sin egen college-utdannelse, og at hun bor i Brooklyn i New York, langt unna Hollywoods stjerneliv.

Armhulekritikk

Lourdes far er danseren Carlos Leon, og eplet har åpenbart ikke falt langt fra stammen. Lourdes forteller til Vogue at hun deler lidenskapen for dans med foreldrene:

– En danselærer fikk meg til å forstå bevegelse på en helt ny måte. Du bruker kroppen din til å definere rommet rundt deg – til å endre det. Det er en veldig naken form for uttrykk.

Lourdes har gjort seg til talsmann for LGBTQ+-rettigheter. Hun hadde sin catwalk-debut i 2018, da hun viste klær fra den kjønnsoverskridende kolleksjonen til Gypsy Sport, etter at hun skal ha sagt nei til mange modellhenvendelse opp gjennom årene.

I likhet med sin berømte mor er Lourdes ikke ukjent med angrep fra nett-troll, og når Vogue spør hvordan hun forsvarer seg mot dem som kritiserer at hun ikke barberer armhulene, svarer Lourdes:

– Yeah, come at me, bro, som på norsk blir noe sånt som: «Ja, bare prøv deg, mann».

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer