Lourdes Leon

Madonnas datter betalte for utdannelsen sin selv

Det kommer ikke gratis – å være datteren til Madonna.

PÅ EGNE BEN: Madonnas datter Lourdes Leon letter på sløret i et intervju med Vogue hvordan det er å være datteren til Madonna. Her fra The Met Gala i 2021 FOTO: Matt Baron/Shutterstock/ NTB
PÅ EGNE BEN: Madonnas datter Lourdes Leon letter på sløret i et intervju med Vogue hvordan det er å være datteren til Madonna. Her fra The Met Gala i 2021 FOTO: Matt Baron/Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Da Madonnas datter Lourdes Leon (24) debuterte på The Met Gala i 2021, stilte hun i rosa strassantrekk fra Moschino – og i kjent stil med ubarberte armhuler.

Pressen var ikke sene om å knipse, og Lourdes heller ikke redd for å posere.

Lourdes har åpenbart gått en god skole hos mamma, som aldri har vært redd for kontroverser. I en alder av 63 stilte Madonna høsten 2021 på MTV-gallaen i et mildt sagt frekt skinnkorsett med tilhørende lakk-utstyr, og på Instagram skrev hun: «Og de som sa jeg ikke kom til å vare».

Lourdes er ikke dårligere når hun inntar den røde løperen. Og før kjendisdatteren gikk opp den ikoniske trappen på Metropolitan Museum of Art i New York, sammen med det ypperste av kjendiser Amerika har å by på, tok hun seg tid til å posere.

Bare prøv dere!

Lourdes Leon er Madonnas eldste barn, og moren skal ikke ha vært tilstede på The Met Gala.

Der Madonna har skapt overskrifter gjennom en snart 40 år lang karriere, pryder Lourdes coveret på september-utgaven at Vogue, sammen med Bella Hadid, Kaia Gerber, Precious Lee, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi og Yumi Nu.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer