Making A Murderer

«Making a murderer»-profilens eksforlovede: - Han er et monster!

Steven Averys tidligere forlovede Jodi hevder hun aldri elsket ham - og at hun ikke lenger tror på hans uskyld.

MAKING A MURDERER: I Netflix-serien «Making a murderer» er Jodi Stachowski forlovet med hovedmistekte Steven Avery. Forholdet tar slutt, og nå forteller Jodi at hun ikke lenger tror at eksforloveden er så uskyldig som folk skal ha det til. Foto: Netflix (bildet av Jodi) og NTB Scanpix
MAKING A MURDERER: I Netflix-serien «Making a murderer» er Jodi Stachowski forlovet med hovedmistekte Steven Avery. Forholdet tar slutt, og nå forteller Jodi at hun ikke lenger tror at eksforloveden er så uskyldig som folk skal ha det til. Foto: Netflix (bildet av Jodi) og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ikke fått med deg Netflix-dokumentarserien «Making a murderer» ennå, har du godt over 10 timer med god (og ganske urovekkende) «underholding» foran deg.

Misforstå oss rett; for du kommer til å bli provosert, irritert, frustrert og gal av å se på serien - men som dokumentar stiller den i toppklasse.

Kort fortalt: amerikanske Steven Avery (53) sitter 18 år i fengsel for en voldtekt som viser seg å ha blitt utført av en annen mann. Han blir sluppet ut igjen, og plutselig er det politiet som er «the bad guys».

I det Avery og hans advokater er på vei til å saksøke Manitowoc County-politiet i Wisconsin for den nette sum av 36 millioner dollar (som er rundt 318 millioner kroner) for tort og svie, skjer det plutselig et mord på den unge, vakre kvinnen Terese Halbach (25) - som Avery raskt blir mistenkt for å ha gjort. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer