<strong>OLIVIA NEWTON-JOHN KREFT:</strong> Den verdensberømte artisten og skuespilleren Olivia Newton-John er blitt rammet av kreft igjen. Denne gangen har det spredd seg til korsbeinet. Hun får mye støtte i datteren Chloe Lattanzi. Dette bildet er tatt i 2011. Foto: NTB Scanpix
OLIVIA NEWTON-JOHN KREFT: Den verdensberømte artisten og skuespilleren Olivia Newton-John er blitt rammet av kreft igjen. Denne gangen har det spredd seg til korsbeinet. Hun får mye støtte i datteren Chloe Lattanzi. Dette bildet er tatt i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chloe Lattanzi

- Mamma er sterk og kommer til å bli frisk raskt

«Grease»-stjernens datter åpner opp om morens kreftsykdom.

Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai kom beskjeden om at «Grease»-stjernen Olivia Newton-John (68) er blitt rammet av kreft igjen. Hun ble rammet av brystkreft for første gang i 1992, og nå har den altså oppstått igjen og spredd seg til korsbenet. Dette kommer frem i et innlegg hun offentliggjorde på Facebook-profilen sin 30. mai. (PSST: Slik ser Grease-stjernen ut i dag!)

Nå åpner hennes datter, Chloe Lattanzi (31), opp om morens kamp og forklarer at hun blant annet kommer til å benytte seg av moderne medisin for å få bukt med kreften. På sin private Instagram-profil har hun delt et bilde av seg selv som barn sammen med sin verdensberømte mor, hvor hun, ifølge Hello Magazine, skriver:

«Jeg ønsker å takke alle for å ha vist oss så mye kjærlighet og støtte. Min mor og min beste venn kommer til å bli frisk. Hun skal bruke medisin som jeg ofte har snakket om. CBD-olje (cannabis har vitenskapelig bevist at det får kreftceller til slutte å vokse) og andre helbredende hjelpemidler og moderne medisin for å få bukt med dette. Kreft er vår generasjons sykdom, og det er en del av min og min mors kamp å få vunnet over dette monsteret. Vi elsker dere alle, og alle dere som kjemper mot denne sykdommen - dere kan slå kreften! (...) Mamma er sterk og kommer til å bli frisk raskt. All min kjærlighet til dere. Ønsker dere god helse, rikdom og lykke»

<strong>GREASE:</strong> Olivia Newton-John slo for alvor igjennom da hun fikk rollen som Sandy i filmen «Grease» i 1978. Hun spilte mot den amerikanske skuespilleren John Travolta. Foto: NTB Scanpix
GREASE: Olivia Newton-John slo for alvor igjennom da hun fikk rollen som Sandy i filmen «Grease» i 1978. Hun spilte mot den amerikanske skuespilleren John Travolta. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Slik ser «Pretty Woman»-stjernene ut i dag

I meldingen som sanger Olivia Newton-John har publisert på Facebook forklarer hun at hun nå må utsette USA- og Canada-turneen som hun skulle ut på, men at hun regner med å være tilbake i fin for mot slutten av året.

«I tillegg til naturmedisin-terapi skal Olivia gjennom strålebehandling, og hun er overbevist om at hun er tilbake senere i år - bedre enn noen gang - for å feire turneen».

Den engelsk-australske skuespilleren slo for alvor igjennom da hun fikk rollen som Sandy i filmen «Grease» i 1978. Hun spilte mot den amerikanske skuespilleren John Travolta (63). 

LES OGSÅ: Husker du «The Nanny»-stjernene?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer