Hertuginne Meghan

Mammashamet Meghan - nå angrer hun

Den kanadiske TV-profilen Jessi Cruickshank innrømmer at hun kastet stein i glasshus.

HERTUGINNE MEGHAN: Den kanadiske TV-personligheten Jessi Cruickshank (t.v.) angrer på at hun uttalte seg negativt om hvordan hertuginne Meghan holdt sønnen Archie i bæresele. FOTO: NTB scanpix
HERTUGINNE MEGHAN: Den kanadiske TV-personligheten Jessi Cruickshank (t.v.) angrer på at hun uttalte seg negativt om hvordan hertuginne Meghan holdt sønnen Archie i bæresele. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) etter at de i begynnelsen av januar annonserte at de ønsker å trekke seg ut av det britiske kongehuset, og veksle på å bo i Canada og Storbritannia.

Nå er hertugparet av Sussex (det ser ut til at de beholder denne tittelen, til tross for at de ikke lenger skal tituleres deres kongelige høyheter) på plass i Canada, og det kan se ut til at ettbarnsmoren Meghan allerede har funnet seg til rette.

Britiske paparazzifotografer har fotfulgt Meghan og Harry siden de to ble et par høsten 2017, og dette har dessverre ikke stoppet etter at de flyttet til andre siden av Atlanteren.

I midten av januar sendte paret en advarsel om at dersom britisk presse trykket paparazzibildene av Meghan som luftet hundene Oz og Guy i en park i Vancouver, med sønnen Archie i bæresele på magen, så kom det til å bli følger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer