Fotballfrue

- Man skal aldri si aldri!

Influenser Caroline Berg Eriksen (35) svarer ærlig på «flere barn»-spørsmål.

CAROLINE BERG ERIKSEN: Tobarnsmoren Caroline Berg Eriksen svarer ærlig på «flere barn»-spørsmål. FOTO: Marit Hommedal / NTB
CAROLINE BERG ERIKSEN: Tobarnsmoren Caroline Berg Eriksen svarer ærlig på «flere barn»-spørsmål. FOTO: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den travle tobarnsmoren Caroline Berg Eriksen (35) deler stort og smått på Instagram, om hverdagslivet med døtrene Nelia (8) og Náia (6).

Hun er gift med den tidligere fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen (39). Paret giftet seg i en storslått seremoni i Hällsnäs Herregård i Sverige sommeren 2010 - som ble godt dekket på Fotballfrue-bloggen hun hadde startet året før.

Bloggen er en av Norges mest populære - og besøkte - blogger gjennom tidene, men det siste året har 35-åringen fra Sarpsborg gått over til å bruke plattformen Instagram for å holde følgerne sine oppdatert om familieliv, trening, kosthold og festligheter.

Familielykken er komplett

Denne høsten avholdt tobarnsmoren en spørsmålsrunde, der hun ba følgerne stille spørsmål de lurer på. Et av dem handlet om hvorvidt 35-åringen og ektemannen ønsker seg flere barn.

- Jeg skal aldri si aldri, svarer hun.

- Barna mine er noe av det beste med livet og jeg er så takknemlig for de to herlige menneskene mine. Men jeg ønsker ikke flere barn slik jeg ser ting nå, sier hun ærlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer