Fotballfrue

- Man skal aldri si aldri!

Influenser Caroline Berg Eriksen (35) svarer ærlig på «flere barn»-spørsmål.

CAROLINE BERG ERIKSEN: Tobarnsmoren Caroline Berg Eriksen svarer ærlig på «flere barn»-spørsmål. FOTO: Marit Hommedal / NTB
CAROLINE BERG ERIKSEN: Tobarnsmoren Caroline Berg Eriksen svarer ærlig på «flere barn»-spørsmål. FOTO: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den travle tobarnsmoren Caroline Berg Eriksen (35) deler stort og smått på Instagram, om hverdagslivet med døtrene Nelia (8) og Náia (6).

Hun er gift med den tidligere fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen (39). Paret giftet seg i en storslått seremoni i Hällsnäs Herregård i Sverige sommeren 2010 - som ble godt dekket på Fotballfrue-bloggen hun hadde startet året før.

FOTO: Skjermdump / Instagram / @carolinebergeriksen
FOTO: Skjermdump / Instagram / @carolinebergeriksen Vis mer

Bloggen er en av Norges mest populære - og besøkte - blogger gjennom tidene, men det siste året har 35-åringen fra Sarpsborg gått over til å bruke plattformen Instagram for å holde følgerne sine oppdatert om familieliv, trening, kosthold og festligheter.

Familielykken er komplett

Denne høsten avholdt tobarnsmoren en spørsmålsrunde, der hun ba følgerne stille spørsmål de lurer på. Et av dem handlet om hvorvidt 35-åringen og ektemannen ønsker seg flere barn.

- Jeg skal aldri si aldri, svarer hun.

- Barna mine er noe av det beste med livet og jeg er så takknemlig for de to herlige menneskene mine. Men jeg ønsker ikke flere barn slik jeg ser ting nå, sier hun ærlig.

Til KK utdyper hun om hvordan hun opplever det å få spørsmål fra folk om flere barn.

- Dette er et spørsmål jeg opplever å få ved hver spørsmålsrunde. Det er ikke noe jeg synes er ubehagelig, men jeg synes det er fint at jeg kan svare ærlig tilbake.

- Det ser ut som at du og Lars-Kristian lever deres absolutt beste liv med de skjønne døtrene deres, men er det noen ganger dere også synes det er slitsomt og krevende å være tobarnsforeldre?

- Alle foreldre har utfordringer, det hører med. Nå som vi har to skolebarn er det mye som skal følges opp, og hverdagen med både skole og fritidsaktiviteter er hektisk. Jeg synes vi som foreldre samarbeider veldig bra. Det er viktig at vi ser hverandre oppi alt og kan utfylle hverandre for å få ting til å gå opp, sier hun videre til KK.

Setter ekstra pris på alenetid

Da yngstedatteren ble født i 2016 fortalte ekteparet at de endelig hadde blitt den gjengen de hadde drømt om:

«Her er lykken virkelig komplett, nå er vi omsider en familie på 4. I går kveld, en uke over termin, meldte endelig jenta vår sin ankomst. Hun skal hete Náia, som betyr lillesøster».

Våren 2017, året etter at hun ble tobarnsmor, åpnet Caroline opp i et innlegg på bloggen sin om hva morsrollen hadde lært henne.

Blant erfaringene er at hun alltid kommer i andre rekke, at det ikke finnes noen fasit på hvordan man skal oppdra barna sine - og at hun setter ekstra pris på alenetid.

«De timene eller minuttene jeg nå får alene setter jeg sånn pris på! Det kan være den ene halvtimen på badet som jeg noen ganger på mirakuløst vis får være helt alene, de ti minuttene i dusjen eller den ene timen hvor jeg er i min egen treningsverden. Det er så deilig og jeg setter større pris på det enn før».

- Hva er det absolutt beste ved morsrollen, Caroline?

- Det beste med morsrollen er å få være med jentene mine hver dag, å se dem vokse og utvikle seg!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer