Christel Alsos:

- Man tenker jo at man er i en sørgefase som skal være så og så lang, og at man MÅ være singel en stund

Artist Christel Alsos fant kjærligheten igjen kort tid etter et tøft samlivsbrudd.

NYE TONER: Artist Christel Alsos er ute med nytt album, som hun skrev mens hun gikk gjennom et tøft samlivsbrudd. Denne vinteren legger hun også ut på norgesturné. FOTO: Agnete Brun
NYE TONER: Artist Christel Alsos er ute med nytt album, som hun skrev mens hun gikk gjennom et tøft samlivsbrudd. Denne vinteren legger hun også ut på norgesturné. FOTO: Agnete Brun Vis mer
Publisert

Våren 2018 flyttet artist Christel Alsos (33) inn på Vestre Kjærnes gård i Våler kommune sammen med et knippe kjente norske artister for å spille inn syvende sesong av TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Men det var lenge usikkert om Christel i det hele tatt hadde overskudd til å bli med i programmet - ettersom hun kort tid før innspillingsstart hadde opplevd et tøft samlivsbrudd med samboeren gjennom fire år.

Beslutningen om å delta skulle vise seg å bli en av beste avgjørelsene hun har tatt. Ikke bare fikk hun bearbeidet det hun hadde gått gjennom i tiden før innspilling, men hun fant også kjærligheten på nytt i «Hver gang vi møtes»-kulissene.

- Jeg var så lei og sliten før jeg dro på innspillingen. Jeg tenkte at jeg ikke orket, og at nå skulle jeg være alene. Bygge meg selv opp igjen. Det var derfor jeg også fikk sjokk da jeg kom inn på gården, og det bare sa «pang», sier hun og smiler opp når vi møter henne over en kaffe et halvt år senere.

Hun erkjenner at hun har tenkt mye over begrepet kjærlighetssorg den siste tiden, og hun følte at hun på et eller annet vis måtte ha tillatelse for at det skulle være greit å gå inn i en ny relasjon så tidlig etter et samlivsbrudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer