Prinsesse Märtha Louise:

- Mange mener at jeg har klikket

Märtha Louise er ikke redd for å vise sin lekne side.

BYR PÅ SEG SELV: Til tross for å være kongelig, kan prinsesse Märtha Louise vise lekne sider av seg selv. Foto: Lise Åserud / NTB
BYR PÅ SEG SELV: Til tross for å være kongelig, kan prinsesse Märtha Louise vise lekne sider av seg selv. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Prinsesse Märtha Louise (50) er godt kjent for å gå sine egne veier, enten det gjelder karriere eller kjærligheten. I 2007 startet hun den mye omtalte Engleskolen sammen med Elisabeth Noreng (53).

Senere fant hun kjærligheten med den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (47). Forholdet har fått enorm oppmerksomhet siden de erklærte sin kjærlighet til hverandre i mai 2019.

Det har ikke alltid vært lett for prinsessen å følge hjertet og ta utradisjonelle valg. I høst fylte hun 50, og til magasinet Tara forteller hun at det har blitt lettere å slippe seg løs etter hvert som hun har blitt eldre.

- Jeg får jo mye pepper, men det får jeg alltid, også når jeg prøver å oppføre meg veldig ordentlig. Jeg har landet på at det er best om jeg bare er meg selv, da har i alle fall jeg det bra. Kritikken får bare komme, sier hun til Tara.

Vil gifte seg igjen

Ifølge Märtha Louise selv er det flere som beundrer henne for at hun tør å gjøre det hun selv vil. Hun forklarer at hun har mottatt takkemeldinger hvor flere skriver at hun oppmuntrer dem til å gjøre det samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.