Kompani Lauritzen

- Mange vil kanskje synes at dét er ukomfortabelt

Øvelsen i «Kompani Lauritzen» vekket minner hos artist Tone Damli.

KOMPANI LAURITZEN: Artist Tone Damli hadde ingenting imot å bli kastet rundt i bassenget av «Norges sterkeste mann». FOTO: Matti Bernitz / TV 2
KOMPANI LAURITZEN: Artist Tone Damli hadde ingenting imot å bli kastet rundt i bassenget av «Norges sterkeste mann». FOTO: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert

Stresstakling sto på agendaen i ukens onsdagsepisode av Kompani Lauritzen på TV 2, men til tross for at det var noe mange av deltakerne ga uttrykk for at de kviet seg for, var dette noe som artist Tone Damli (33) derimot syntes var ekstra gøy.

Runddansen med «Norges sterkeste mann» i bassenget og slåsskampene med de ulike Bob'ene som dukket opp i tide og utide, minnet henne nemlig om barndommen.

- Herregud, så stor og sterk han var! Mange vil kanskje synes at dét er ukomfortabelt, men dette minnet meg om da jeg var i syden da jeg var liten, og pappa kastet meg rundt i bassenget!

Gode barndomsminner

Tone minnes altså familieturene med pappa Jon Aaberge (68), søsknene Tale (35) og Are (43), og mamma Hilde Damli Aaberge (64) til det store utland som liten jente.

- Jeg synes egenlig at det var ganske morsomt! sier en engasjert og lattermild Tone til kamera.

FIGHTER: Tone Damli med en av de beryktede Bob'ene. FOTO: Matti Bernitz / TV 2
FIGHTER: Tone Damli med en av de beryktede Bob'ene. FOTO: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

Også Justisminister Emilie Enger Mehl (28), reality-profil Rikke Isaksen (27) og ernæringsblogger Emilie Nereng (26) ga alle tre uttrykk for at runddansen med «Bob» og «Norges sterkeste mann» var gøy.

- Dette kunne ha blitt hobbyen min. Jeg har lyst til å melde meg på kampsport. Skikkelig gøy! oppsummerte Rikke etter fighten.

- Man får jo aldri muligheten til dette; å denge løs på noen! supplerte Emilie Nereng i episoden.

«Kompani Lauritzen» sendes på TV 2 og TV 2 Play onsdager og lørdager.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer