Lorenzo Richelmy

Marco Polo-stjerne Lorenzo Richelmy lover ENDA hetere sexscener i ny sesong

26-åringen til KK.no: - Jeg er ikke ukomfortabel med å være naken.

MARCO POLO: Den italienske kjekkasen Lorenzo Richelmy fortalte til KK.no at han ikke har noe imot å spille inn hotte sexscener, da han promoterte sesong to av «Marco Polo» i Paris i midten av april. Foto: Netflix
MARCO POLO: Den italienske kjekkasen Lorenzo Richelmy fortalte til KK.no at han ikke har noe imot å spille inn hotte sexscener, da han promoterte sesong to av «Marco Polo» i Paris i midten av april. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dersom du ikke har fått med deg sesong én av Netflix-serien «Marco Polo», som handler om den italienske oppdageren og handelsreisende Marco Polo i Kublai Khans imperium i Kina under det 13. århundre, har du mye å glede deg til - og nå viser det seg at du faktisk har enda mer godt i vente!

KK.no var på plass i Paris da det i april ble bekreftet at en ny sesong av streamingserien er rett rundt hjørnet.

Dette betyr at vi blant annet får se den italienske kjekkasen Lorenzo Richelmy (26), som spiller nettopp hovedrollen Marco Polo, i flere kraftfulle kampscener. Sesong én bærer også preg av å inneholde hete sexscener, og naturlig nok brant KK.nos utvalgte inne med følgende spørsmål under intervjuet med 26-åringen: blir det flere lettkleddscener med deg og de hotte damene i sesong to? Og hvordan er det egentlig å spille inn sånne type scener foran kamera og med andre mennesker til stede i rommet? 

- Selvfølgelig kommer det til å være mange sexscener i sesong to! svarte Lorenzo entusiastisk.

DETTE BLIR DET MER AV: Kjekkasen Lorenzo Richelmy spilte inn mange hotte scener med Zhu Zhu i sesong én av «Marco Polo», og sier til KK.no at det blir mer av dem i sesong to. Den har premiere 1. juli. Foto: Phil Bray for Netflix
DETTE BLIR DET MER AV: Kjekkasen Lorenzo Richelmy spilte inn mange hotte scener med Zhu Zhu i sesong én av «Marco Polo», og sier til KK.no at det blir mer av dem i sesong to. Den har premiere 1. juli. Foto: Phil Bray for Netflix Vis mer

Synes du det er kleint å spille inn scenene?

- Nei, absolutt ikke. Jeg er veldig komfortabel med nakenhet. Det handler jo bare om hvordan man ser på det. Dersom du er på en strand og du ser en person som er toppløs, er det du som blir flau, og ikke dem. Jeg gjør bare jobben min, og er ikke der for å vise meg frem.

STJERNEMØTE: KK.no-journalist Malini møtte en veldig blid og hyggelig Lorenzo Richelmy under Netflix-lanseringen i Paris i midten i april, også «Marco Polo»-kollega Michelle Yeoh (t.h.) tok imot KK.no med åpne armer.
STJERNEMØTE: KK.no-journalist Malini møtte en veldig blid og hyggelig Lorenzo Richelmy under Netflix-lanseringen i Paris i midten i april, også «Marco Polo»-kollega Michelle Yeoh (t.h.) tok imot KK.no med åpne armer. Vis mer

- Siden vi ikke spiller inn dette intervjuet på video skal jeg vise dere en liten ting. For noen år siden var jeg på innspilling av en italiensk film hvor jeg skulle spille gigolo, og da måtte jeg hoppe opp og ned naken, forklarer Lorenzo, mens han ja - hopper opp og ned foran journalistene og demonstrerer med hendene hvordan hans edle deler svingte fram og tilbake under hoppene. 

- Det var SÅ komisk å se hvordan folk reagerte. Det var flere som bare: «Går det bra? Er du okey?». Og det var da det gikk opp for meg at: nei - jeg er ikke ukomfortabel med å være naken, men DU er. 

Måtte lære engelsk for «Marco Polo»-rollen

Det var ikke bare nakenhet Lorenzo fikk bryne seg på under innspillingen av «Marco Polo», den italienske kjekkasen måtte nemlig lære seg engelsk for rollen, og under intervjuet kommer det fram at 26-åringens engelske ordforråd og engelskuttale er blitt mye bedre siden de første episodene av «Marco Polo» ble spilt inn i 2014 (de to første episodene av sesong én er forøvrig regissert av den norske stjerneduoen Espen Sandberg og Joachim Rønning).

Engelsken din er blitt bedre og bedre, merker du noen forskjell på måten du kommuniserer på nå kontra før du fikk rollen i «Marco Polo»?

- Vi italienere kan kommunisere på mange forskjellige måter, så dét har aldri vært noe problem, konstanterer Lorenzo - og det har undertegnede ingen vanskeligheter med å tro på..

Alle utgiftene i forbindelse med denne turen er sponset av Netflix.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer