Reality-serie:

Maren (22) er deltaker i «Alene»: - Etter endt opplevelse i villmarka var det ingen pupper å se og jeg hadde gått ned 10 kilo

Men hun angrer ikke på valget hun tok.

REALITY-SERIE: I TV 2 Zebra-programmet «Alene» får deltakerne testet ut hvordan det er å tilbringe flere dager på egenhånd i villmarka. Maren Werner fra Moss er en av deltakerne. Foto: TV 2
REALITY-SERIE: I TV 2 Zebra-programmet «Alene» får deltakerne testet ut hvordan det er å tilbringe flere dager på egenhånd i villmarka. Maren Werner fra Moss er en av deltakerne. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forestill deg at du blir plassert alene i villmarka. Du må klare deg sjæl på ubestemt tid, og dersom du er sulten må du sanke inn maten selv ved hjelp av et fåtall med redskaper. Er du kald må du passe på å samle inn tørr ved - og lykke til med å få fart på bålet når du ikke har tilgang på fyrstikker eller lighter.

Dersom du skulle føle behovet for å snakke med noen finnes det jo et og annet dyr i umiddelbar nærhet du kan lufte tankene med. Det er ikke usannsynlig at et reinsdyr, en rovfugl eller til og med en bjørn blir å regne som en av dine nærmeste venner under villmarksoppholdet.

LES OGSÅ: - Derfor trenger vi flere som Petter Pilgaard

- Drakk O’boy for å fete meg opp

Slik var det i alle fall for lærerstudent Maren Werner (22) fra Moss, og de ni andre deltakerne i TV 2 Zebra-programmet «Alene». Konseptet går ut på at deltakerne skal klare seg lengst mulig alene i villmarka, med begrenset tilgang på redskaper - og utstyrt med håndholdt kamera selvfølgelig. Deltakerne holder hus ved hvert sitt område rundt Altevatn, som ligger 480 meter over havet ved tregrensen i Troms fylke. Og så skal grensene testes - ikke tregrensene altså, men de fysiske og de psykiske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer