MARGOT ROBBIE SOM JANE: Den australske 26-åringen skal ikke ha gitt etter kroppspresset i bransjen.  Foto: Rex Features
MARGOT ROBBIE SOM JANE: Den australske 26-åringen skal ikke ha gitt etter kroppspresset i bransjen. Foto: Rex Features Vis mer

Margot Robbie

Margot Robbie (26) nektet å gå ned i vekt for «Tarzan»-filmen

Ville ikke være en mager Jane.

Den australske skuespillerinnen Margot Robbie (26) er allerede elsket av Hollywood, og ser ut til å ta skjermen med storm i en rekke sentrale roller, senest i den nye storfilmen «The Legend of Tarzan» (se traileren lenger ned i saken!) som har norgespremiere den 13.juli. 

Men den brå suksesskurven ser imidlertid ikke ut til å ha påvirket hennes naturlige, australske «attitude» - tvert i mot, ser det ut til at den bare har blitt forsterket. Og takk Gud for det, for 26-åringen ser helt fantastisk ut (sjekk et av hennes beste skjønnhetstips)! Til TV Week skal Robbie nemlig ha avslørt at hun ikke har latt seg presse til å gå ned i vekt for rollen som Jane.

- Det er tidlig 1900-tallet (i filmen). Hvis hun (Jane) har litt ekstra på kroppen er det bare en bra ting, skal skuespillerinnen ha uttalt ifølge Daily Mail.

- Jeg ville ikke være tynn bare for å være det. 

Sem flere bilder av Margot Robbie nederst i saken.

Og vet du hva det beste er? Begrunnelsen hennes til å droppe treningsøktene under innspillingen! Skjønnheten skal nemlig ha droppet blod, svette og tårer for Londons mange puber.

LES OGSÅ: Slik får du Margot Robbies naturlige glød!

- Det var første gang jeg virkelig bodde i London, så jeg ville prøve hver eneste pub, skal skuespillerinnen ha sagt under intervjuet med TV Week.

Altså, hvor genial går det an å bli? Mens vår elskede Tarzan, spilt av svenske Alexander Skarsgård (39) - som forresten er på vår ultimate kjekkasliste - skal ha vært underlagt et ekstremt treningsprogram og diett for å oppnå det UTROLIGE utseende han viser i filmen (bare se selv), skal «Jane» ha utnyttet pub-livet i London til det fulle.

Mens vi er inne på Skarsgård og kropp, skal det sies at det kanskje ikke er så rart at den svenske kjekkasen tilbragte MYE tid på treningssentre. Ifølge Daily Mail måtte han nemlig være halvnaken gjennom hele innspillingen,  mens Robbie for det meste er påkledd under de fleste scenene - noe hun skal ha vært svært fornøyd med.

Til Women's Day skal Robbie tidligere i år ha uttalt at hun ikke ønsker å falle inn i de klassiske stereotyp-rollene i Hollywood.

- Jeg er på jakt etter roller der hovedinteressen er karakter og at rollen har betydning for å drive en historie fram, ikke hennes forhold til en mannlig karakter, har hun uttalt. 

Filmene «The Wolf of Wall Street» og «Focus» skal ha ifølge skuespillerinnen selv ha gitt henne muligheten til både å spille en karismatisk og smart kvinne, og være glamorøs. Det var rollen som Naomi, Leonardo Dicaprios kone i «The Wolf of Wall Street»som ga Robbie hennes virkelige gjennombrudd. 

Foto: Ap
Foto: Jonathan Olley
Foto: Ap
Foto: Jonathan Olley
Foto: Courtesy of Warner Bros. Picture
Foto: Courtesy of Warner Bros. Picture
Foto: Ap
Foto: Zuma Press
Foto: wenn.com
Foto: Xposure
Foto: Rex Features
Foto: Pa Photos
Foto: Rex Features
Foto: wenn.com
Foto: SipaUSA

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: