Mariah Carey:

Mariah Carey blir nok en gang anklaget for redigering av bilder

- Godta kroppen din eller dra på treningsstudioet.

MARIAH CAREY: Nok en gang blir popstjernen anklaget for å ha redigert bilder. Foto: NTB scanpix / Skjermdump Instagram
MARIAH CAREY: Nok en gang blir popstjernen anklaget for å ha redigert bilder. Foto: NTB scanpix / Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mariah Carey (47) har vært en av verdens største popstjerner siden hun slo gjennom med låten «Vision of Love» i 1990.

Siden den gang har vi sunget med til låter som «Fantasy», «Always Be My Baby», «Touch My Body» og «My All». Sistnevte toppet USAs Billboard Hot 100-liste og hun satte verdensrekord som den kvinnelige artisten med flest topplasseringer på denne lista noensinne, bare slått av The Beatles. (Psst: Slik holder Beyoncé seg i form!)

Men selv om suksessen har vært stor - har det som med mange andre stjerner også vært noen nedturer. Hun har blant annet blitt anklaget for bruk av Photoshop og redigering av bilder flere ganger - og nå skjer det igjen.

LES OGSÅ: Ble hetset for kroppen - sjekk hvordan Britney Spears svarte!

I den nyeste utgaven av magasinet PAPER er nemlig 47-åringen å se på coveret - ikledd truse, strømpebukser og hansker, hvor håret hennes dekker til brystene. På sin private Instagram-konto har hun delt flere bilder fra bladet med sine fans, men mange raser mer enn de jubler over de nye bildene. De mener nemlig hun har jukset til kroppen sin ved hjelp av redigering:

- Photoshopet mye?, kommenterer en, mens en annen la til:

- Hahaha ... Slutt å redigere bildene dine. Det er latterlig. Godta kroppen din eller dra på treningsstudioet.

- Det er ikke din kropp!, kommenterer en annen.

Carey har nylig fullført sitt show i Las Vegas, som hun har holdt gående siden 2015. Bilder av superstjernen fra de siste konsertene viser at hun er litt mer formfull enn hva bildene i PAPER viser - og det er dette fansen reagerer på. Enn så lenge har ikke sangeren tatt til ordet på kommentarene som har haglet inn.

LES OGSÅ: Britney Spears: - Jeg skal gi dere noe å prate om, jeg

MARIAH CAREY: Her er 47-åringen under hennes konsert i Las Vegas nå nylig. FOTO: NTB scanpix

Ikke første gang hun blir tatt

Dette er derimot ikke første gang stjernen har blitt anklaget for å ha redigert bildene sine. I 2015, da hun ga ut albumet «1 to Infinity», havnet hun i ilden nok en gang på grunn av bilderedigering. Det samme gjaldt da hun slapp singelen «I don't know what to do». Mange bilder hun har delt med fansen på Instagram har også skapt store diskusjoner - nettopp fordi hun ifølge flere skal ha redigert dem.

LES OGSÅ: Her går kjendisene på catwalken til Fam Irvoll - kjenner du igjen noen av stjernene?

REDIGERT?: Flere påpeker at dette bildet blant annet er redigert ved å justere på armene og mellom bena. FOTO: Skjermdump Instagram
REDIGERT?: Flere påpeker at dette bildet blant annet er redigert ved å justere på armene og mellom bena. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

I 2008 sjokkerte 47-åringen verden da hun og Nick Cannon (36) giftet seg etter å ha kjent hverandre i kun to måneder. Seks år senere, i 2014, kom nyheten om at paret skulle skilles. Sammen har de tvillingene Moroccan og Monroe (6) som de samarbeider tett om.

I januar 2016 fridde hennes daværende kjæreste milliardæren James Packer (49). Men bare noen måneder senere ble forlovelsen brutt brått.

LES OGSÅ: Hollywood-kvinnene som falt for MYE yngre menn

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer