Angelina Jolie

Marion Cotillard avslører at hun og ektemannen venter sitt andre barn

Skuespilleren letter på sløret etter ryktene som har svirret verden over.

SNAKKER UT: Etter bruddet mellom Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52), har ryktene svirret om at Pitt har hatt et affære med skuespilleren Marion Cotillard (40). Nå avkrefter Cotillard ryktene og røper at hun er gravid med sin ektemann.  Foto: Reuters
SNAKKER UT: Etter bruddet mellom Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52), har ryktene svirret om at Pitt har hatt et affære med skuespilleren Marion Cotillard (40). Nå avkrefter Cotillard ryktene og røper at hun er gravid med sin ektemann. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det som lenge har gått for å være «Hollywoods lykkeligste ektepar» har vist at kjærligheten ikke alltid strekker til, og verden ble sjokkert da nyheten om at Angelina Jolie (41) har tatt ut skilsmisse fra ektemannen Brad Pitt (52) ble et faktum. 

LES OGSÅ: «Brangelina»-skillsmissen: Dette innebærer skilsmisse-betegnelsen «irreconcilable differences»

Ryktene om hvorfor superparet har valgt å gå hvert til sitt har florert over hele Internett de siste dagene - og en av teoriene har vært at Brad Pitt har vært utro. Nettsiden Page Six skal blant annet ha hevdet at Jolie har søkt om skilsmisse fordi hun fant ut at ektemannen hadde hatt en affære med skuespilleren Marion Cotillard (40), som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allierte». (Pssst: Se traileren nederst i saken!)

Men selv om ryktene skal ha det til at det har vært en svært god tone mellom Pitt og Cotillard, og at det er årsaken til bruddet, letter nå Cotillard på sløret. På Instagram benekter hun ryktene om affæren med Pitt, samtidig som hun røper at hun er gravid med sitt andre barn sammen med ektemannen Guillaume Canet (43). 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer