<strong>SNAKKER UT:</strong> Etter bruddet mellom Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52), har ryktene svirret om at Pitt har hatt et affære med skuespilleren Marion Cotillard (40). Nå avkrefter Cotillard ryktene og røper at hun er gravid med sin ektemann.  Foto: Reuters
SNAKKER UT: Etter bruddet mellom Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52), har ryktene svirret om at Pitt har hatt et affære med skuespilleren Marion Cotillard (40). Nå avkrefter Cotillard ryktene og røper at hun er gravid med sin ektemann. Foto: Reuters Vis mer

Angelina Jolie

Marion Cotillard avslører at hun og ektemannen venter sitt andre barn

Skuespilleren letter på sløret etter ryktene som har svirret verden over.

Publisert
Sist oppdatert

Det som lenge har gått for å være «Hollywoods lykkeligste ektepar» har vist at kjærligheten ikke alltid strekker til, og verden ble sjokkert da nyheten om at Angelina Jolie (41) har tatt ut skilsmisse fra ektemannen Brad Pitt (52) ble et faktum. 

LES OGSÅ: «Brangelina»-skillsmissen: Dette innebærer skilsmisse-betegnelsen «irreconcilable differences»

Ryktene om hvorfor superparet har valgt å gå hvert til sitt har florert over hele Internett de siste dagene - og en av teoriene har vært at Brad Pitt har vært utro. Nettsiden Page Six skal blant annet ha hevdet at Jolie har søkt om skilsmisse fordi hun fant ut at ektemannen hadde hatt en affære med skuespilleren Marion Cotillard (40), som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allierte». (Pssst: Se traileren nederst i saken!)

Men selv om ryktene skal ha det til at det har vært en svært god tone mellom Pitt og Cotillard, og at det er årsaken til bruddet, letter nå Cotillard på sløret. På Instagram benekter hun ryktene om affæren med Pitt, samtidig som hun røper at hun er gravid med sitt andre barn sammen med ektemannen Guillaume Canet (43). 

Den franske skuespilleren skrev en lang tekst på Instagram for å få slutt på ryktene:

«Dette kommer til å være min første og eneste reaksjon på virvelvindnyhetene som brøt ut for 24 timer siden, og som jeg ble en del av. Jeg er ikke vant til å kommentere ting som dette og heller ikke ta dem på alvor. Men når denne situasjonen spinner som den gjør og påvirker menneskene jeg elsker, jeg må snakke ut», skriver hun.

Venter sitt andre barn

Marion Cotillard og ektemannen Guillaume Canet har vært sammen i snart ni år, og har sønnen Marcel (5) sammen. I bildeteksten på Instagram bekrefter den franske skuespilleren kjærligheten ovenfor mannen sin: 

«For det første: for mange år siden møtte jeg mannen i mitt liv, far til vår sønn og til barnet vi venter. Han er min store kjærlighet, min beste venn, den eneste jeg trenger. For det andre: til dere som har antydet at jeg har vært ødelagt - jeg har det veldig bra, takk», skriver hun før hun avslutter innlegget:

«Til slutt, ønsker jeg at Angelina og Brad, som jeg respekter dypt, vil finne fred i denne svært stormende tida. Med all kjærlighet, Marion» 

<strong>GRAVID:</strong> Marion Cotillard og ektemannen Guillaume Canet venter sitt andre barn. Dette bekrefter hun på Instagram. Foto: Abaca
GRAVID: Marion Cotillard og ektemannen Guillaume Canet venter sitt andre barn. Dette bekrefter hun på Instagram. Foto: Abaca Vis mer

Vil kjempe for delt foreldrerett 

Brad Pitt og Angelina Jolie ble kjærester i 2005, etter at Pitt skilte seg fra skuespiller Jennifer Aniston (47). Etter ni år giftet de seg i Frankrike i august 2014 - men nå to år senere er altså skilsmissen et faktum.

Sammen har Pitt og Jolie barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8). De tre sistnevnte er parets biologiske barn, mens Maddox, Pax og Zahara er adoptert.

Ifølge TMZ ønsker Angelina Jolie full omsorgsrett for de seks barna, og gi Brad Pitt mulighet til besøksrett. Dette skal ikke ha falt i god jord hos den 52 år gamle Hollywood-skuespilleren, som er fast bestemt på å kjempe for delt foreldrerett over barna. Brad Pitt har etter at skilsmissen ble kjent 20. september gitt uttrykk for at han er lei seg for at paret nå går hvert til sitt, men at det som er viktig for ham nå er å fokusere på barna:

«Dette er veldig trist for meg, men det som betyr aller mest nå er barnas beste. Jeg ber pressen pent om å gi dem den roen de fortjener i denne utfordrende tiden», sa han i en pressemelding til det amerikanske nettstedet People.

<strong>SKILLES:</strong> Angelina Jolie (41) har tatt ut skilsmisse fra ektemannen Brad Pitt (52).  Foto: Ap
SKILLES: Angelina Jolie (41) har tatt ut skilsmisse fra ektemannen Brad Pitt (52). Foto: Ap Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer