Marion Ravn

Marion Ravn: - Jeg fikk beskjed om å farge håret blondt

«The Stream»-aktuelle Marion Ravn (32) ble bedt om å endre på utseende.

MARION RAVN: Artisten var bare 15 år da hun slo gjennom med popgruppen M2M side om side med Marit Larsen. Til KK.no forteller hun at hun som 19-åring fikk beskjed om å farge håret blondt, men at hun nektet å forandre på utseendet. Foto: Jan Petter Lynau for VG // NTB Scanpix
MARION RAVN: Artisten var bare 15 år da hun slo gjennom med popgruppen M2M side om side med Marit Larsen. Til KK.no forteller hun at hun som 19-åring fikk beskjed om å farge håret blondt, men at hun nektet å forandre på utseendet. Foto: Jan Petter Lynau for VG // NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Marion Ravn (32) er i disse dager aktuell i det nyutviklede musikk-konseptet «The Stream» på TV 2, og med sin lange fartstid i artistuniverset har hun førstehåndserfaring hva gjelder det å være en lovende artist i den knalltøffe musikkbransjen - både nasjonalt og internasjonalt. 

KK.no tok en prat med den blide «The Stream»-mentoren under TV 2s høstlansering i Bergen i slutten av august, og Marion innrømmet at hun som tenåring merket på utseendepresset som musikk- og underholdningbransjen ofte bærer preg av. Hun fikk nemlig beskjed om å endre på sine karakteristiske lange, mørke lokker.

- Da jeg var 19 år ville de at jeg skulle bleike håret og bli blond. Men da nektet jeg: «Nei, det er ikke meg», sa jeg. Men det har ikke vært noen ekstreme tilfeller heldigvis. Jeg sto på mitt, og det håper jeg andre unge også gjør. Vær tro mot deg selv. Det gjelder for alle, ikke bare artister.

Ravn slo gjennom i popduoen «M2M» med Marit Larsen (33) i 1999. Da var hun 15 år. Til KK.no forteller hun at hun heldigvis merker forandring i musikkbransjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer