Brudd:

- Marius og jeg har valgt å gå fra hverandre

Knapt ni måneder etter at de ble et par, bekrefter Nora Haukland bruddet.

BRUDD: Marius Borg Høiby (26) og Nora Haukland (26) har gjort det slutt. FOTO: Andreas Fadum/Se og Hør
BRUDD: Marius Borg Høiby (26) og Nora Haukland (26) har gjort det slutt. FOTO: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

- Jeg kan bekrefte at Marius og jeg har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker hverandre kun godt på veien videre, sier influenser Nora Haukland i en uttalelse til VG.

De to har vært et offisielt par siden september 2022 og var i tillegg samboere.

I forbindelse med 17. mai Haukland et romantisk kyssebilde av seg selv og sønnen til kronprinsesse Mette Marit. Begge festkledde: Hun i bunad og han dress.

Endring i planene?

Under Elle-festen tidligere i sommer, kunne Nora Haukland avslørte overfor Dagbladet at hun og Marius hadde lagt planer for sommeren, som nå kanskje må endres på:

- Jeg holder faktisk på med motorsykkellappen, så vi skal på en motorsykkeltur i sommer. Det gleder jeg meg veldig til.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Forholdet mellom Nora Haukland og Marius Borg Høiby er over, men de ønsker hverandre alt godt, ifølge Haukland. FOTO: Andreas Fadum/Se og Hør
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Forholdet mellom Nora Haukland og Marius Borg Høiby er over, men de ønsker hverandre alt godt, ifølge Haukland. FOTO: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

Det har tidligere vært mye blest rundt Nora Haukland og hennes venninne Sophie Elise Isaksen etter at sistnevnte delte et bilde på InstaStory hvor Haukland holdt i en liten pose med hvitt pulver. Men vennskapet ser ut til å ha tålt stormen, for sammen med influenserne Isabel Raad og Anniken Jørgensen skal de to være med i realitydoku-serien «Girls of Oslo» til høsten.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer