Prinsesse Märtha Louise

- Marius var det første barnet jeg følte at jeg klikket ordentlig med

Prinsesse Märtha Louise åpner opp om morsrollen, og innrømmer at det var først da hun ble kjent med svigerinnens sønn Marius at hun fikk barnetekke.

PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Den flotte trebarnsmoren stråler som aldri før! Hun åpner opp om morsrollen i KKs store påskenummer. Foto:  Astrid Waller, Styling: Maria Mena, Interiørstyling: Tone Kroken, Hår og Make Up: Sissel Fylling
PRINSESSE MÄRTHA LOUISE: Den flotte trebarnsmoren stråler som aldri før! Hun åpner opp om morsrollen i KKs store påskenummer. Foto: Astrid Waller, Styling: Maria Mena, Interiørstyling: Tone Kroken, Hår og Make Up: Sissel Fylling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den ene datteren min er av den pratsomme typen. Hun forteller meg det aller meste – og til vennene sine sier hun: «Hvis du har noen problemer, så burde du snakke med mamma. Det er nemlig veldig godt å snakke med mammaen min!», sier prinsesse Märtha Louise (45) og ler hjertelig. KK treffer prinsessen og hennes kollega og «soulmate», Elisabeth Nordeng (48), for å snakke om oppveksten, morsrollen og om hvordan de mener høysensitiviteten deres påvirker dem. Til sammen har de to sju barn i ulike aldre. 

Vi møtes i lokalene til Soulspring på Frogner, en morgen med mange minusgrader, og Elisabeth unnskylder den kalde temperaturen i rommet. Begge har nettopp returnert etter en ti dagers «retreat» i India. Elisabeth forteller at de har skrudd varmen i lokalet helt ned av hensyn til miljøet og byr på rykende varm Praana-te – mens Märtha Louise forsøker å få fyr på peisen. 

LES OGSÅ: Dronning Sonja er en av dem som har gått foran og krevd seg sett og hørt

- Marius var tre år da jeg ble kjent med ham, og vi ble gode venner

Verken Märtha Louise eller Elisabeth hadde noen rosenrød drøm om det å få barn. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer