Farmen Kjendis:

Marna Haugen:
– Ingen løgner kom fra min munn

Det har vært en uke med konspirasjoner og sinneutbrudd på Farmen. Men utfordrer Marna Haugen mener hun har holdt sin sti ren,

MED I SPILLET: Marna Haugen kom inn som siste deltaker på årets "Farmen Kjendis" denne uken. FOTO: TV 2
MED I SPILLET: Marna Haugen kom inn som siste deltaker på årets "Farmen Kjendis" denne uken. FOTO: TV 2 Vis mer
Publisert

Tirsdag entret influenser Marna Haugen (40), også kjent som Komikerfue, inn på «Farmen Kjendis»-gården – etter å ha slått ut tidligere fotballspiller, Mini Jakobsen (56) og kjendiskokk, Ole Martin Alfsen (52) i en jevn kunnskapskonkurranse i finalen på «Torpet Kjendis».

Hun ble altså den siste utfordreren som kom inn på årets «Farmen Kjendis» uken før finaleuke.

Entréen skapte høy temperatur inne på gården, da «Farmen Kjendis»-deltagerne hadde inngått en avtale i starten av oppholdet om at alle utfordrerne som kom inn på gården skulle bli valgt som førstekjempe.

Med damekamp tre uker på rad, falt det dermed ikke i god jord at jentene nok en gang sto i fare for å ryke ut av konkurransen – rett før en finaleuke.

Onsdag kveld brøt imidlertid ukas storbonde, Øyunn Krogh (26), avtalen etter spekulasjoner om at guttene hadde tenkt å sabotere ukesoppdraget hvis storbonden ikke holdt ord, og valgte dermed artist Heine Totland (51) som førstekjempe istedenfor Komikerfruen.

Girl power

Haugen var én av de tre første deltakerne inne på årets «Torpet Kjendis» sammen med influenser Martine Lunde (25) og underholdningsdronning Mia Gundersen (60). Damene har under hele oppholdet hatt «girl power» som motivasjon for å nå langt i konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer