Farmen Kjendis:

Marna Haugen:
– Ingen løgner kom fra min munn

Det har vært en uke med konspirasjoner og sinneutbrudd på Farmen. Men utfordrer Marna Haugen mener hun har holdt sin sti ren,

MED I SPILLET: Marna Haugen kom inn som siste deltaker på årets "Farmen Kjendis" denne uken. FOTO: TV 2
MED I SPILLET: Marna Haugen kom inn som siste deltaker på årets "Farmen Kjendis" denne uken. FOTO: TV 2 Vis mer
Publisert

Tirsdag entret influenser Marna Haugen (40), også kjent som Komikerfue, inn på «Farmen Kjendis»-gården – etter å ha slått ut tidligere fotballspiller, Mini Jakobsen (56) og kjendiskokk, Ole Martin Alfsen (52) i en jevn kunnskapskonkurranse i finalen på «Torpet Kjendis».

Hun ble altså den siste utfordreren som kom inn på årets «Farmen Kjendis» uken før finaleuke.

Entréen skapte høy temperatur inne på gården, da «Farmen Kjendis»-deltagerne hadde inngått en avtale i starten av oppholdet om at alle utfordrerne som kom inn på gården skulle bli valgt som førstekjempe.

SEIER: Marna Haugen vant "Torpet Kjendis" over Mini Jakobsen og Ole Martin Alfsen i en avgjørende kunnskapskonkurranse. FOTO: TV 2
SEIER: Marna Haugen vant "Torpet Kjendis" over Mini Jakobsen og Ole Martin Alfsen i en avgjørende kunnskapskonkurranse. FOTO: TV 2 Vis mer

Med damekamp tre uker på rad, falt det dermed ikke i god jord at jentene nok en gang sto i fare for å ryke ut av konkurransen – rett før en finaleuke.

Onsdag kveld brøt imidlertid ukas storbonde, Øyunn Krogh (26), avtalen etter spekulasjoner om at guttene hadde tenkt å sabotere ukesoppdraget hvis storbonden ikke holdt ord, og valgte dermed artist Heine Totland (51) som førstekjempe istedenfor Komikerfruen.

Girl power

Haugen var én av de tre første deltakerne inne på årets «Torpet Kjendis» sammen med influenser Martine Lunde (25) og underholdningsdronning Mia Gundersen (60). Damene har under hele oppholdet hatt «girl power» som motivasjon for å nå langt i konkurransen.

Dette forandret seg ikke da Haugen sjekket inn på «Farmen Kjendis»-gården, og hun gjorde sitt for å holde damene trygge inn i en finaleuke.

I onsdagens episode ser vi influenser Sophie Elise Isachsen (26) og Haugen fortelle Krogh om ryktene de har hørt om at guttene har tenkt å sabotere ukesoppdraget – uansett hva utfallet av førstekjempevalget blir.

Om ukesoppdraget blir underkjent, vil ikke Krogh få noen kniv med seg inn i finaleuken, og stiller dermed svakere i en eventuell finale.

Torsdag delte Haugen et bilde på sin egen Instagram-konto av storbonde Krogh og seg selv med teksten:

«For en start på uka!

@oyunnkrogh du er QUEEN! Fy fader så tøff du er som står støtt på beina i en situasjon mange andre ikke hadde turt. Det kostet, men du gjorde det likevel.

Jeg fikk litt av en start da jeg flyttet inn på Farmen. Det var utrolig spennende og jeg er så glad for at jentene klarte å reise seg opp, stå samlet og ta kampen for tilværelsen!»

Hun får full støtte i kommentarfeltet av sine meddeltakere.

– Skulle ønske du var på gården fra start! For en dame, skriver Krogh.

– Jeg blir så stolt og kry, skriver radiovertinne Ingrid Simensen (28).

Ingen løgner

Men ikke alle kommentarene er like støttende. En av tv-titterne stiller spørsmål til utfallet av den opphetede uken på gården.

«Men ... hadde guttene snakka om å sabotere uansett? Og hadde Heine sagt at han ville sabotere? For om ikkje så har jo Øyunn brutt ein avtale på grunn av løgner fortalt av Sophie og Marna?», lyder kommentaren.

Kommentaren skaper engasjement i Haugens kommentarfelt, men hun er ikke redd for å svare og står på sitt:

– Guttene snakket om, og truet med å sabotere flere ganger så det var ingen løgn. Her snaret de seg fast i sin egen felle og jeg så jo selvfølgelig mitt snitt å redde meg selv, svarer Haugen, etterfulgt av en solbrille-emoji før hun avslutter:

– Ingen løgner kom fra min munn.

KLAR FOR FINALEUKE: Marna Haugen, Øyunn Krogh og resten av damene på "Farmen Kjendis" er alle sikret en plass i finaleuken, etter at Heine Totland ble valgt til førstekjempe onsdag. FOTO: TV 2
KLAR FOR FINALEUKE: Marna Haugen, Øyunn Krogh og resten av damene på "Farmen Kjendis" er alle sikret en plass i finaleuken, etter at Heine Totland ble valgt til førstekjempe onsdag. FOTO: TV 2 Vis mer

Søndag kveld er det duket for årets siste tvekamp før finaleuken av årets «Farmen Kjendis» på TV2 klokken 20.00.

Hvem som blir valgt til andrekjempe, og som må ut i tvekamp sammen med Heine Totland for å kjempe om den siste finaleuke-plassen, blir også vist i søndagens episode.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer