Emma Tallulah

Märtha med rørende oppfordring til sin 14 år gamle datter

- Din direkthet hjelper mange. Fortsett å være akkurat deg!

EMMA TALLULAH: Prinsessens yngste datter fylte nylig 14 år. Dette er fra en tur til L.A. tidligere i år, med mammas forlovede Durek Verrett. FOTO: Instagram / @iam_marthalouise
EMMA TALLULAH: Prinsessens yngste datter fylte nylig 14 år. Dette er fra en tur til L.A. tidligere i år, med mammas forlovede Durek Verrett. FOTO: Instagram / @iam_marthalouise Vis mer
Publisert

I slutten av september fylte prinsesse Märtha Louises (51) yngste datter 14 år, og tradisjon tro la trebarnsmoren ut en rørende og personlig hyllest på sosiale medier til bursdagsbarnet.

«Gratulerer så masse med dagen, skjønne Emma. Du er ei kruttønne av gode ideer, morsomme innfall, herlige kommentarer sammen med masse nærhet, kjærlighet og styrke for dem som står deg nær.».

Ved hver bursdag overrøser den rojale trebarnsmoren sine døtre med lovord, og også Emma, Maud (19) og Leah (17) er flinke til å følge i morens fotspor og hylle hverandre på sosiale medier.

I bursdagsmeldingen fra mamma kom hun også med et svært viktig budskap til sin 14 år gamle datter; at hun alltid, uansett, må være tro mot seg selv og den hun er.

«Vi er alle så uendelig glad i deg, vi som får love til å kjenne deg. Takk for den du er. Din direkthet hjelper mange. Fortsett å være akkurat deg. Du er unik og fantastisk akkurat som du er. Uendelig glad i deg, Emma min».

Emma er kjent for å være sosial, jovial og at hun har arvet sin bestefar kongens gode humør og spisse humor. Hun har også fulgt i sin mors fotspor hva gjelder hester og riding, og har markert seg som en dyktig rytter.

Hjemmefødsel i Lommedalen

Nøyaktig én uke før Emma Tallulah fylte 14 år, fylte mamma Märtha 51 år, og datteren Emma kom med en artig og humoristisk hyllest til sin elskede mor.

Emma kom til verden ved hjemmefødsel i familiens hjem i Lommedalen i Bærum. Pappa Ari Behn var til stede under fødselen.

FAR OG DATTER: Pappa Ari Behn, som gikk bort i 2019, med yngstedatteren Emma på armen på vei til påskeferie i Sikkilsdalen i 2010. FOTO: Morten Holm / NTB
FAR OG DATTER: Pappa Ari Behn, som gikk bort i 2019, med yngstedatteren Emma på armen på vei til påskeferie i Sikkilsdalen i 2010. FOTO: Morten Holm / NTB Vis mer

Det var også i familiehjemmet i Lommedalen at Emma ble feiret av søstrene på 14-årsdagen, og storesøster Leah oppdaterte følgerne sine på kvelden der hun viste at familien hygget seg sammen.

FEIRET LILLESØSTER: Leah Behn la ut bilde av lillesøsterens bursdagsfeiring på sosiale medier. FOTO: Instagram /@leah.behn
FEIRET LILLESØSTER: Leah Behn la ut bilde av lillesøsterens bursdagsfeiring på sosiale medier. FOTO: Instagram /@leah.behn Vis mer

Storesøsteren la også ut en bursdagshyllest til lillesøsteren, der hun git uttrykk for at hun synes at tiden går altfor fort.

«Kan ikke tro du vokser opp så fort, selv om det føles ut som du allerede er 16! Gratulerer med 14-årsdagen, babe!»

Det er ingen tvil om at båndene mellom de tre prinsesse-døtrene, og prinsesse Märtha Louise er sterk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer