Emma Tallulah

Märtha med rørende oppfordring til sin 14 år gamle datter

- Din direkthet hjelper mange. Fortsett å være akkurat deg!

EMMA TALLULAH: Prinsessens yngste datter fylte nylig 14 år. Dette er fra en tur til L.A. tidligere i år, med mammas forlovede Durek Verrett. FOTO: Instagram / @iam_marthalouise
EMMA TALLULAH: Prinsessens yngste datter fylte nylig 14 år. Dette er fra en tur til L.A. tidligere i år, med mammas forlovede Durek Verrett. FOTO: Instagram / @iam_marthalouise Vis mer
Publisert

I slutten av september fylte prinsesse Märtha Louises (51) yngste datter 14 år, og tradisjon tro la trebarnsmoren ut en rørende og personlig hyllest på sosiale medier til bursdagsbarnet.

«Gratulerer så masse med dagen, skjønne Emma. Du er ei kruttønne av gode ideer, morsomme innfall, herlige kommentarer sammen med masse nærhet, kjærlighet og styrke for dem som står deg nær.».

Ved hver bursdag overrøser den rojale trebarnsmoren sine døtre med lovord, og også Emma, Maud (19) og Leah (17) er flinke til å følge i morens fotspor og hylle hverandre på sosiale medier.

I bursdagsmeldingen fra mamma kom hun også med et svært viktig budskap til sin 14 år gamle datter; at hun alltid, uansett, må være tro mot seg selv og den hun er.

«Vi er alle så uendelig glad i deg, vi som får love til å kjenne deg. Takk for den du er. Din direkthet hjelper mange. Fortsett å være akkurat deg. Du er unik og fantastisk akkurat som du er. Uendelig glad i deg, Emma min».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer