Märtha og Durek

Märthas rørende kjærlighetserklæring til Durek

- Jeg føler meg hjemme med deg, skriver prinsessen.

MÄRTHA OG DUREK: Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett har vært kjærester siden 2019. FOTO: Privat / Instagram
MÄRTHA OG DUREK: Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett har vært kjærester siden 2019. FOTO: Privat / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (50) og sjaman Durek Verrett (47) har vært kjærester siden 2019 og kjærligheten mellom dem er åpenbart sterkere enn noen gang.

Dette ga prinsessen, som fylte 50 år i september, uttrykk for gjennom en lang kjærlighetserklæring som hun publiserte på sosiale medier på Dureks 47-årsdag 18. november.

Hun innleder med å forteller at kjæresten lyser opp hverdagen hennes, og takker ham for å ha vært der for ham i tøffe tider.

«Du har vært der for meg, og for oss, gjennom tykt og tynt. Du har stått ved min side gjennom de dypeste daler og heiet på meg for hvert eneste eventyr jeg har lagt ut på».

«Du gir rom for meg og jentene. Du løfter meg opp. Du er alltid der. Du får meg til å le og du gir rom for hver eneste følelse. Jeg føler meg hjemme med deg, og ser frem til å feire mange flere bursdager med deg, min kjære».

JULEFEIRING I NORGE: Prinsesse Märtha hadde med seg kjæresten Durek julegudstjenesten i Holmenkollen kapell første juledag 2019. Ved Dureks side står hennes tre døtre Emma, Leah og Maud. FOTO: Terje Bendiksby / NTB
JULEFEIRING I NORGE: Prinsesse Märtha hadde med seg kjæresten Durek julegudstjenesten i Holmenkollen kapell første juledag 2019. Ved Dureks side står hennes tre døtre Emma, Leah og Maud. FOTO: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

«Jeg elsker din særhet, din visdom, din måte å se verden på, ditt konstante fokus på utvikling og det å vokse som et menneske. Jeg elsker humoren din, din sinnsyke kreativitet og standup-komikk. Jeg elsker når du lager mat, og din spiritualitet. Du er fantastisk og inspirerer meg hver dag».

På kjærlighetsferie til Los Angeles

Prinsesse Märtha Louise, som har tre døtre med avdøde Ari Behn, avslørte at hun hadde blitt kjæreste med den amerikanske sjamanen våren 2019, og de har vært ærlige på at koronapandemien og restriksjonene som har fulgt med i kjølvannet har vært utfordrende for forholdet.

Over lengre perioder var de to nødt til å ha avstandsforhold, da grensene var midlertidig stengt.

Men heldigvis går verden mot lysere tider, og dette har også Märtha og Durek fått kjenne på. Sensommeren 2021 dro trebarnsmoren på besøk til kjæresten i Los Angeles, der han ifølge Se og Hør har funnet drømmehjemmet - et hjem som også er myntet på Märtha og hennes tre døtre.

KOTYME: Durek Verrett blir tatt imot sammen med de øvrige medlemmene av kongefamilien utenfor Holmenkollen kapell for gudstjeneste første juledag. FOTO: Terje Bendiksby / NTB
KOTYME: Durek Verrett blir tatt imot sammen med de øvrige medlemmene av kongefamilien utenfor Holmenkollen kapell for gudstjeneste første juledag. FOTO: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

I forbindelse med Märthas fødselsdag i koronaåret 2020 kom Durek på overaskelsesbesøk til kjæresten i Norge. Til glede for både kjæresten og de tre døtrene Maud (18), Leah (16) og Emma (13).

Durek og Märthas døtre har utviklet et nært forhold over de siste tre årene, og på sosiale medier er de rause med å gi hverandre støtteerklæringer. Sist ut da Leah Isadora Behn stakk av med prisen «Årets influenser beauty» under Vixen Awards i oktober.

«Bra jobba, superstjerne! Elsker deg. Gratulerer!» skrev Durek til kjærestens mellomste datter.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer