Märtha og Durek

Märthas rørende kjærlighetserklæring til Durek

- Jeg føler meg hjemme med deg, skriver prinsessen.

MÄRTHA OG DUREK: Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett har vært kjærester siden 2019. FOTO: Privat / Instagram
MÄRTHA OG DUREK: Prinsesse Märtha Louise og sjaman Durek Verrett har vært kjærester siden 2019. FOTO: Privat / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louise (50) og sjaman Durek Verrett (47) har vært kjærester siden 2019 og kjærligheten mellom dem er åpenbart sterkere enn noen gang.

Dette ga prinsessen, som fylte 50 år i september, uttrykk for gjennom en lang kjærlighetserklæring som hun publiserte på sosiale medier på Dureks 47-årsdag 18. november.

Hun innleder med å forteller at kjæresten lyser opp hverdagen hennes, og takker ham for å ha vært der for ham i tøffe tider.

«Du har vært der for meg, og for oss, gjennom tykt og tynt. Du har stått ved min side gjennom de dypeste daler og heiet på meg for hvert eneste eventyr jeg har lagt ut på».

«Du gir rom for meg og jentene. Du løfter meg opp. Du er alltid der. Du får meg til å le og du gir rom for hver eneste følelse. Jeg føler meg hjemme med deg, og ser frem til å feire mange flere bursdager med deg, min kjære».

«Jeg elsker din særhet, din visdom, din måte å se verden på, ditt konstante fokus på utvikling og det å vokse som et menneske. Jeg elsker humoren din, din sinnsyke kreativitet og standup-komikk. Jeg elsker når du lager mat, og din spiritualitet. Du er fantastisk og inspirerer meg hver dag».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer