Sommerhytta

Måtte bryte konkurransen som følge av dødsfall i nær familie

Sommerhytta-paret Lise og Lars ble høyt savnet av konkurrentene.

SOMMERHYTTA: Kjæresteparet Lise Sakariassen og Lars Jørgensen kjemper om å vinne sin egensnekrede hytte i det populære TV 2-programmet. FOTO: Espen Solli / TV 2
SOMMERHYTTA: Kjæresteparet Lise Sakariassen og Lars Jørgensen kjemper om å vinne sin egensnekrede hytte i det populære TV 2-programmet. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

I tre uker har fire kjærestepar jobbet jevnt og trutt i det populære TV 2-programmet Sommerhytta, og denne uken har soverom stått på agendaen.

Men i episode 12, som ble sendt torsdag, forteller programleder Guri Solberg at kjæresteparet Lise Sakariassen (27) og Lars Jørgensen (27) ble nødt til å bryte konkurransen som følge av dødsfall i nær familie.

Dermed er det de tre parene Sara Meyer Boudaya (27) og Ibrahim Mahnin (30), Lina Langerud Heikkilä (30) og Eldan Naftaly Nysveen (32) og Daria Klovholt (26) og Marius Holst (27), som kjemper om denne ukens gullhammer.

SAMMENSVEISET: De fire parene er blitt gode venner, til tross for at de er konkurrenter, og Lise og Lars (t.h.) var savnet av de andre mens de var hjemme som følge av dødsfallet. FOTO: Espen Solli / TV 2
SAMMENSVEISET: De fire parene er blitt gode venner, til tross for at de er konkurrenter, og Lise og Lars (t.h.) var savnet av de andre mens de var hjemme som følge av dødsfallet. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Årets sesong av Sommerhytta ble spilt inn i fjor, og denne gangen har lokasjonen falt på idylliske Nes Strandhager på Romerike.

Tomt uten Lise og Lars

Allerede tre uker inn i konkurransen er de fire parene blitt svært sammensveiset, til tross for at de er konkurrenter, og merket godt at Lise og Lars var borte fra konkurransen.

- Det er veldig rart å sitte her uten Lise og Lars. Vi klikka så godt alle sammen med én gang. Det er spesielt rart på kvelden, når alle er ferdig med å jobbe og skrur av lysene, mens hos dem har det vært mørkt hele tiden, forteller Eldan under en felles middag.

Også konkurrent Ibrahim åpnet opp om savnet:

- Det føles ikke det samme uten dem til stede. Vi kom hit sammen – fire par. Nå er vi tre par. Det er ikke den samme gode følelsen uten dem. Det mangler noe.

Lise og Lars er samboere på St. Hanshaugen i Oslo. Lise er bergenser, mens Lars er fra fra Røyken, og de har vært kjærester i tre år.

Mens paret er borte fra konkurransen, som følge av dødsfallet, får de hjelp av vikarer. Først ut er parets gode venn Kent Olav Hovstein Nordby. I episoden 13, som sendes mandag 9. mai på TV 2, forteller Lars at han satte pris på å få hjelp av kompisen.

- Jeg merker at man får litt ekstra energi av å være to. Det er hyggelig å få en makker, etter at man har gått en hel dag og puslet alene, forteller Lars i episoden.

Både Lise og Lars er utdannet urban designers, og er i dag kolleger i Sweco, der de jobber med konseptuell utvikling av byrom.

KK har forsøkt å få en kommentar fra Lise og Lars, men de har foreløpig ikke besvart vår henvendelse.

Sommerhytta sendes på TV 2 mandag til torsdag, og ligger på TV 2 Play.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer