Sommerhytta

Måtte bryte konkurransen som følge av dødsfall i nær familie

Sommerhytta-paret Lise og Lars ble høyt savnet av konkurrentene.

SOMMERHYTTA: Kjæresteparet Lise Sakariassen og Lars Jørgensen kjemper om å vinne sin egensnekrede hytte i det populære TV 2-programmet. FOTO: Espen Solli / TV 2
SOMMERHYTTA: Kjæresteparet Lise Sakariassen og Lars Jørgensen kjemper om å vinne sin egensnekrede hytte i det populære TV 2-programmet. FOTO: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

I tre uker har fire kjærestepar jobbet jevnt og trutt i det populære TV 2-programmet Sommerhytta, og denne uken har soverom stått på agendaen.

Men i episode 12, som ble sendt torsdag, forteller programleder Guri Solberg at kjæresteparet Lise Sakariassen (27) og Lars Jørgensen (27) ble nødt til å bryte konkurransen som følge av dødsfall i nær familie.

Dermed er det de tre parene Sara Meyer Boudaya (27) og Ibrahim Mahnin (30), Lina Langerud Heikkilä (30) og Eldan Naftaly Nysveen (32) og Daria Klovholt (26) og Marius Holst (27), som kjemper om denne ukens gullhammer.

Årets sesong av Sommerhytta ble spilt inn i fjor, og denne gangen har lokasjonen falt på idylliske Nes Strandhager på Romerike.

Tomt uten Lise og Lars

Allerede tre uker inn i konkurransen er de fire parene blitt svært sammensveiset, til tross for at de er konkurrenter, og merket godt at Lise og Lars var borte fra konkurransen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer