«Gift ved første blikk»:

Måtte på akutten rett før bryllupet

Avslører dramatikk bare dager før TV-innspillingen.

IKKE SYNLIG: Bak blomsterbuketten skjuler det seg en skade som førte til en tur til akutten. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery
IKKE SYNLIG: Bak blomsterbuketten skjuler det seg en skade som førte til en tur til akutten. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery Vis mer
Publisert

En ny versjon av realityserien «Gift ved første blikk» ruller for tiden over norske TV-skjermer. I årets sesong er derimot ikke parene pliktet til å juridisk gifte seg, slik de har vært de foregående seks sesongene.

Det betyr likevel ikke at det ikke blir seremonier som likner tradisjonelle bryllup, og sesongens første par ut var Joakim Johansen-Asprusten (40) og Kaja Elvebråten (31).

Den observante seer la kanskje merke til at sistnevnte hadde et stort plaster på hånden under vielsen. Nå avslører Elvebråten at det oppsto dramatikk bare dager før hun skulle stå brud.

- Jeg har alltid litt uflaks når jeg skal noe, sier hun med et smil til Se og Hør.

Det gikk derfor en smule galt da Elvebråten skulle varme voks i mikrobølgeovnen.

- Boksen med voks ble så varm, så jeg skulle forte meg og sette den fra meg, men da sprutet det oppover armen min og jeg fikk en brannskade.

DÅRLIG STEMNING: Det oppstår dårlig stemning i «Gift ved første blikk» under bryllupsmiddagen til det ene paret. Video: Luna Lea / Discovery+. Reporter: Luna Lea/Thea Hope. Vis mer

Midt oppi bryllupsplanlegging måtte derfor 31-åringen dra på akutten for å få roet ned brannskaden og få det pleiet. Det resulterte i det store plasteret på høyrehånden.

- Jeg prøvde egentlig bare å ikke tenke på det, fordi jeg ville ikke legge fokuset mitt der. Det som var veldig uheldig var jo at det skjedde på den hånda som ringen skulle på, forteller hun.

Johansen-Asprusten forteller at han ikke la merke til hans nye kones skade før han skulle ta på gifteringen på hånden hennes.

- Fokuset mitt lå på at jeg ville ha øyekontakt, men da hun dro frem hånden tenkte jeg: «Stakkars, hva har skjedd her?». Men det passet ikke akkurat å ta den praten der oppe foran alle, forteller han lattermildt.

Hell i uhell ga skaden det ferske brudeparet noe å snakke om, og de avslører overfor Se og Hør at litt av tiden som nygift gikk til å pleie såret.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer