Alessandra Mele:

Måtte se to ganger på dette bildet. Er det det vi tror det er?

- Dronningen holder det ekte, skriver fansen etter at MGP-Alessandra delte et noe uvanlig bilde på sosiale medier.

ALESSANDRA MELE: Hun vant kanskje ikke Eurovision, men hun vinner på sosiale medier. I skrivende stund har artisten over 216 000 følgere på Instagram og 1, 2 millioner følgere på TikTok. FOTO: Privat
ALESSANDRA MELE: Hun vant kanskje ikke Eurovision, men hun vinner på sosiale medier. I skrivende stund har artisten over 216 000 følgere på Instagram og 1, 2 millioner følgere på TikTok. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Alessandra Mele har for lengst gått videre til andre prosjekter etter at hun 13. mai i år dro i land en respektabel 5. plass i den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest.

Hun har raskt blitt som et ikon og regne for unge fans på grunn av sin usminkede fremtoning.

Den norsk-italienske artisten ble først kjent for sin deltakelse i The Voice i 2022, hvor hun også nådde ganske langt under mentor Espen Lind. Det ble imidlertid Jørgen Dahl Moe som stakk av med seieren til slutt.

Men vinneren av sosiale medier må bli Alessandra, som i skrivende stund har over 216 000 følgere på Instagram og 1, 2 millioner følgere på TikTok. Og det er nok ikke helt feil å si at en medvirkende faktor til den store følgerskaren, er at artisten fremstår som en ganske vanlig jente på 20 år som tør å vise seg både usminket og sårbar.

Opp av buksekanten

Tidligere i år kom hun ut av skapet som bifil og fortalte at det hadde vært vanskelig å bo i Italia med en en annen legning enn heterofil. I et tidligere intervju med KK sa hun at hun håpet at MGP-låta Queen of Kings, kunne hjelpe andre til å komme ut av skapet.

Denne uken la hun ut et ærlig bilde av seg på sin Instagram-profil, som fansen selvsagt elsker.

På bildet er hun pyntet med glitter i ansiktet og er tydelig klar for fest. Men samtidig sitter hun på toalettet mens hun poserer med trutmunn og holder hånden opp i peace-tegn.

- Visste ikke hva jeg skulle poste #imsorry, legger hun til som bildetekst.

Det som gjør bildet spesielt er at selv om bildet ikke viser noen edlere deler, er det likevel avslørende. For opp av buksekanten vises artistens bind tydelig.

Kvinnelige kjendiser har de siste årene begynt å vise mer åpenhet rundt menstuasjon. KK skrev nylig om triatleten Emma Pallant-Browne, som delte et bilde på sosiale medier av at hun blødde gjennom under et løp.

- Jo flere barrierer vi kan bryte, jo bedre, skrev Pallant-Browne under innlegget sitt.

«Dronningen holder det ekte»

Og det syns at fansen setter pris på at "stjernene" er akkurat som oss. Alessandra Meles bind-bilde har allerede over 800 kommentarer.

Noen skriver at de også har mensen og andre skriver at de elsker humoren hennes. En kommentar som går igjen er at: «Dronningen holder det ekte.»

«Å ja, Allessandra er tilbake på badet (latter-emojii) Jeg elsker hvor ekte du er (hjerte-emojii),» er det noen som skriver- mens andre påpeker hvilken viktig rolle hun spiller som forbilde:

«Representasjon betyr noe. Mensen, kvinner, bare si det. Kompromissløst.»

Men det er jo alltid noen som har et giftig svar på tungen. En følger spør henne om det er dette hun tyr til når karrieren begynner å gå heden. Men vedkommende får snart passet sitt påskrevet av "dronningens" støttespillere.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer