Farmen 2016

Måtte slette Tinder fordi det ble for mange rare forespørsler

Etter meldinger som «Hei! Skal vi få barn sammen» valgte hun å slette dating-appen.

FARMEN-STINE: Til KK.no røper Farmen-Stine at hun fortsatt er singel.  Foto: Alex Iversen TV2
FARMEN-STINE: Til KK.no røper Farmen-Stine at hun fortsatt er singel. Foto: Alex Iversen TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har det vært spekulasjoner om hvorvidt Oddvar Jenssen (32) og Stine Hartmann (30) har utviklet en rural romanse inne på «Farmen»-gården. God stemning i køya (lattermessig vel og merke) har i hvert fall fått seerne til å lure på om det er i ferd med å utvikle seg varme følelser i alt ullundertøyet. 

Psst: Visste du forresten av Stine ble dumpet av kjæresten dagen etter 30-årsdagen?

-Haha, jeg er fortsatt singel, bedyrer Stine Hartmann på telefon da kk.no ringer.

Hun er tilbake i eget hverdagsliv i moderne tid, som instruktør på Barry's Bootcamp i Oslo, og som journalist og blogger med trening som spesialområde.  

- Men jeg har slettet Tinder! Det ble for mye rart. «Hei! Skal vi få barn sammen» var det en som spurte om. Gjentatte ganger, liksom. Det sier litt om tonen der ute.

Som offisielt singel, åpenbart sporty, over gjennomsnittlig utadvendt og på TV tre ganger i uka i Norges mest populære reality-serie, er det ikke så rart at en del beundrere og vanlige TV-seere tar kontakt.

- Blir du overrasket over all oppmerksomheten?

- Kanskje litt? For oss vanlige folk er det jo litt rart å plutselig bli gjenkjent, det er jo ikke noe vi er vant til. Men det aller meste er veldig koselig! 

- Det er alt fra trettenåringer til pensjonister som kommer bort og forteller at de følger med på programmet. Også er det jo en del som sender meldinger på Facebook og sånt, av ymse slag.

LES OGSÅ: Har Tinder og Happn gjort folk mer kresne?

Ble stoppet naken i dusjen på trening
- Rareste opplevelse til nå? Del med oss!

Jeg har blitt stoppet naken i dusjen på trening! Kvinnedusjen vel å merke. Hvis ikke DET er rart, så vet ikke jeg, sier Stine og ler høyt.

Følger du henne i sosiale medier kan man jo få følelsen av at å holde følge med denne energibomba krever spesialkompetanse. Drømmer hun om en mann som kan bli med på «goggetur» eller styrketrening før solen står opp?

-Nei, jeg er ikke så opptatt av det som det kanskje kan virke. Jeg er liker normalt sporty gutter som også kan kose seg.

- Men foreløpig må jeg si at en del av de som har tatt kontakt kanskje tenker at jeg alltid går i ullundertøy og driver med gårdsbruk til vanlig. For de virker rimelig røffe og upolerte.

LES OGSÅ: Norsk sjekke-app WiMeet tar opp kampen mot Tinder og Happn

Godt å være tilbake 

Stine er selv født og oppvokst på Ullern i Oslo, med så godt som null relevant erfaring for en tidsreise til gamledager. Med mye trening og sunn mat i det virkelige liv, måtte hun både spise og trene seg opp etter oppholdet på gården.(Pssst: dette skjer med kroppen når du trener - og så fort endrer deg seg hvis du slutter)

- Det er godt å være i gang igjen med både normal mat og treningsrutiner, sier den sporty Oslo-jenta , og røper at TV-statusen foreløpig ikke har bragt med seg noe særlig goder. 

- Jeg har sluppet å dra adgangskortet på det lokale treningssenteret, fordi resepsjonisten kjente meg igjen fra TV, det er foreløpig det eneste. Men det var sabla hyggelig da!

KK.no informerer om at Stine Hartmann tidligere har jobbet i KK (Aller Media).

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer